Sådan Installeres En Scanner På Et Netværk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres En Scanner På Et Netværk
Sådan Installeres En Scanner På Et Netværk

Video: Sådan Installeres En Scanner På Et Netværk

Video: Sådan Installeres En Scanner På Et Netværk
Video: How to Setup Scan to Folder (Canon Copier to PC) 2024, Kan
Anonim

Flere pc'er i en lejlighed eller et kontor betyder slet ikke, at du har brug for at forbinde en scanner eller printer til hver af dem. For at gøre scannings- og udskrivningsenheder tilgængelige for alle skal du tilslutte kontorudstyr via netværket.

Sådan installeres en scanner på et netværk
Sådan installeres en scanner på et netværk

Er det nødvendigt

  • - Flere computere;
  • - scanner;
  • - chauffør;
  • - det lokale netværk.

Instruktioner

Trin 1

Udstyr computere med en netværksscanner. Alle medlemmer af det lokale netværk vil kunne bruge kontorudstyr på lige vilkår. Konfigurer og installer hardwaren korrekt. For at undgå komplikationer i betjeningen af en netværksscanner skal du tage højde for nogle af dens særegenheder og finesser.

Trin 2

Bemærk, at netværksscanneren er sluttet direkte til kontakten gennem hubben. Hvis der er nok USB-porte, er en hub ikke nødvendig. Den største forskel mellem netværksscannere og konventionelle scannere er manglen på binding til en pc.

Trin 3

Følg trinene for at konfigurere dit netværk i følgende rækkefølge:

- Installer scannerdriveren fra producentens disk på alle computere, der er tilsluttet netværket;

- konfigurere driverne;

- tildel din IP-adresse til netværksscanneren;

- tilslut udstyret til kontakten;

- indtast IP-værdien i den nyoprettede TCP-port.

Netværksudstyret forbindes til serveren. Scanneren kan sende færdige billeder til en bestemt computer eller e-mail-adresse.

Trin 4

Overvej at oprette en konventionel scanner ved hjælp af WSD. For at gøre dette skal du slutte udstyret til netværket og sørge for, at scanneren er tændt. Klik på "Start" og gå til fanen "Netværk". Find scannerikonet ved at højreklikke på det og vælge “Installer”. Klik på Fortsæt i dialogboksen Kontrol af brugerkonti. Klik på linjen "Din enhed er klar til at arbejde", tjek parametrene og klik på "Luk" (Luk).

Trin 5

Klik nu på "Start" igen, find "Kontrolpanel", gå til "Enheder og printere". Sørg for, at der er et netværksscannerikon. Scan nu ved hjælp af WSD-tjenesten. Netværksscanneren vises på alle computere, der deltager i LAN-forbindelsen.

Anbefalede: