Sådan Gør Du Yandex Til Din Startside

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gør Du Yandex Til Din Startside
Sådan Gør Du Yandex Til Din Startside

Video: Sådan Gør Du Yandex Til Din Startside

Video: Sådan Gør Du Yandex Til Din Startside
Video: How To Adding Yandex for Your Web Site - SEO Tutorial 2024, April
Anonim

Yandex-søgemaskinen er en af de mest populære. For ikke at skrive webadressen i adresselinjen hver gang, er det praktisk at gøre Yandex til en startside.

Sådan gør du Yandex til din startside
Sådan gør du Yandex til din startside

Er det nødvendigt

  • - en computer;
  • - en af internetbrowserne: Internet Explorer, Opera, Mozilla Firefox, Google Chrome.

Instruktioner

Trin 1

I Internet Explorer-browseren øverst på siden skal du vælge menuen "Funktioner", gå til afsnittet "Internetindstillinger". Åbn fanen "Generelt" i det vindue, der åbnes. Indsæt Yandex-adressen i feltet Startside, startende med https://. Klik på "OK" nederst i vinduet.

Trin 2

Hvis din internetbrowser er Opera, skal du gå til "Værktøjer" i hovedmenuen øverst på siden. Vælg det sidste punkt "Generelle indstillinger" på rullelisten. I fanen "Generelt" skal du indtaste webadressen i linjen "Hjem" og klikke på "OK".

Trin 3

I Mozilla øverst på siden i menuen "Indstillinger", gå til punktet "Indstillinger". Skriv derefter den ønskede adresse i feltet "Startside" og klik på "OK".

Trin 4

Klik på ikonet "Indstillinger" øverst til højre på Google Chrome-siden, og vælg menupunktet "Indstillinger" i rullelisten. Derefter skal du markere "Næste sider" i afsnittet "Grundlæggende" under "Startgruppe". Indtast Yandex-adressen i denne vare. Derefter behøver du ikke klikke på "Brug aktuelle sider".

Anbefalede: