Sådan Sender Du Et Dokument På Internettet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sender Du Et Dokument På Internettet
Sådan Sender Du Et Dokument På Internettet

Video: Sådan Sender Du Et Dokument På Internettet

Video: Sådan Sender Du Et Dokument På Internettet
Video: VAR FALDET PÅ ALIEXPRESS / PROCESSEN BLEV AFBRUDT AF SIKKERHEDSMÆSSIGE ÅRSAGER / MIN APPEL | 🔴 2024, Kan
Anonim

Behovet for at offentliggøre visse dokumenter opstår ofte blandt brugerne. Dette kan være korrespondance med embedsmænd om et vigtigt samfundsspørgsmål, som du vil diskutere. Men det er meget muligt, at du bare vil udveksle dokumenter med andre brugere - f.eks. Hurtigt overføre forelæsningsnoterne, som også kan ses som et dokument. Der er en hel del måder at uploade sådanne filer på.

Sådan sender du et dokument på Internettet
Sådan sender du et dokument på Internettet

Er det nødvendigt

  • - en computer med internetadgang
  • - scanner;
  • - programmer til tekstbehandling
  • - en konto på sociale netværk
  • - en konto på billedsiden.

Instruktioner

Trin 1

Dokumentet, som du gerne vil diskutere, placeres bedst på et forum eller et socialt netværk. Korrespondance med embedsmænd, svar fra officielle tilfælde scannes bedst, så dine læsere kan verificere ægtheden og se underskrifterne. Gem filen som et billede. Du kan uploade billeder til nogle sociale netværk. Hvis dette ikke er muligt (for eksempel med en grundlæggende LiveJournal-konto), skal du placere det scannede dokument på et fotosite, kopiere billedets adresse og indsætte det i dit indlæg.

Trin 2

Dokumentets tekst kan også offentliggøres på sociale netværk. Det skal også scannes og genkendes i ABBYYFineReader eller et lignende program. Kopier teksten og indsæt den i dit indlæg. Angiv, fra hvem brevet er modtaget, og svaret på hvilken anmodning det er. Du kan invitere andre brugere til at dele oplysninger. Der er en "Repost" -knap i "Live Journal", brugere af "VKontakte" kan markere din besked som ønsket.

Trin 3

Det sociale netværk "VKontakte" foreslår en anden måde at udstationere dokumenter på. Find linjen "Dokumenter" i menuen, og klik på linket. Et vindue vises foran dig med et forslag om at downloade den ønskede fil på din computer. Vælg det gennem "Gennemse". Du kan linke til dokumentet i din status, på væggen eller sende det til dine venner. Du kan også vælge, hvem der har lov til at læse dette dokument.

Trin 4

Brug en filhostingtjeneste. Næsten enhver veksler er egnet til placering af små filer, og de er tilgængelige på Yandex, på Google og på andre servere. Send linket til dokumentet via mail eller post på din blog.

Trin 5

Emule-programmerne og torrentklienten bruges sjældent til at udveksle dokumenter, men de kan også bruges, især når det kommer til en ret voluminøs samling. Placer dokumentet i en delt mappe. Andre brugere, der har tilsvarende programmer på deres computere, kan finde denne fil via en søgemaskine eller gå til den ved hjælp af et link, som du kan sende dem via mail eller post på din blog.

Anbefalede: