Sådan Kontrolleres Webstedets Trafik

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kontrolleres Webstedets Trafik
Sådan Kontrolleres Webstedets Trafik

Video: Sådan Kontrolleres Webstedets Trafik

Video: Sådan Kontrolleres Webstedets Trafik
Video: It's Impossible To "Create" Web Traffic! Learn How Website Traffic Really Works In This Video, Now! 2024, April
Anonim

For at kontrollere webstedstrafik er der specielle tællere, der giver dig mulighed for at opbevare statistik over trafik i forskellige tidsintervaller, herunder i en dag, en måned, et år og hele perioden, hvor internetressourcen eksisterer.

Sådan kontrolleres webstedets trafik
Sådan kontrolleres webstedets trafik

Tællere kan installeres både på hele sitet og på dets individuelle sider. De kan vises på webstedet og være offentligt tilgængelige, eller de kan skjules, så er trafikstatistikker kun tilgængelige for ejeren (administrator) af webstedet.

Modkoden kan fås efter registrering af en konto på statistiktjenestens websted. Den resulterende kode placeres hvor som helst på webstedet (i html-kode). Typisk placerer webmastere dem nederst på siden - i sidefoden.

Mest populære gratis deltagertællere

LiveInternet er en stor russisk portal, hvoraf en af tjenesterne er statistik for blogs og websteder. LiveInternet-tælleren giver webstedsejeren mulighed for at modtage detaljerede statistikker, herunder oplysninger om hvilke søgemaskiner, fra hvilke regioner og til hvilke anmodninger brugere kom til webstedet.

Rambler top 100 er en af de første russiske internetstatistiktjenester. Rambler leverer dog ikke detaljerede statistikker. Det er praktisk, hvis du kun er interesseret i antallet af besøgende uden unødvendige detaljer.

Openstat (tidligere SpyLog) er et hollandsk internetprojekt på en russisksproget portal. Openstat giver dig mulighed for at få detaljerede statistikker og beregne konverteringen (antallet af målrettede besøgende). Disse data er nødvendige for at evaluere effektiviteten af reklamekampagner.

HotLog er en gratis tjeneste til evaluering af trafik til et websted, en blog eller et forum. Det giver trafikdata efter timer, dage, måneder. En gang om måneden kan HotLog-brugere modtage PDF-rapporter om webstrafik.

Yandex. Metrica er en gratis service fra Yandex. Det giver dig ikke kun mulighed for at føre statistik over besøg, men også beregne konverteringen. Metrica-rapporter opdateres hvert femte minut.

Hvordan kontrollerer man fremmøde uden en tæller?

Et alternativ til tællere er softwaremoduler, der er installeret på en personlig computer eller på den server, der er vært for webstedet. Men sådan software er ret kompleks for de brugere, der ikke er meget fortrolige med computerteknologi. For eksempel er det betalte CNStats STD-program designet til at blive installeret på en server. Det kan fungere på enhver hosting med MySQL og PHP support.

En enklere mulighed er SitesChecker-programmet. Det er installeret på computeren, hvorefter adressen på det sted, som du vil indsamle statistik for, er angivet i programindstillingerne.

Anbefalede: