Sådan Oprettes Et Link

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Link
Sådan Oprettes Et Link

Video: Sådan Oprettes Et Link

Video: Sådan Oprettes Et Link
Video: Полное руководство по Google Forms - универсальный инструмент для опросов и сбора данных онлайн! 2024, Kan
Anonim

For at få vist links på et sprog, der beskriver hele indholdet på en webside, er der en særlig instruktion - "tag". For at oprette et link til en side skal du placere et sådant tag med de parametre, du har brug for - "attributter" i sidens kildekode. Detaljer om dette tag og dets indsættelse på websidesiden er nedenfor.

Sådan oprettes et link
Sådan oprettes et link

Instruktioner

Trin 1

Tagget, der opretter hyperlinket, består af to dele - en åbningsdel og en lukningsdel. Mellem dem placeres enten linkteksten eller et billede eller et andet "linket" sideelement. Et simpelt eksempel med et tekstlink: Tekstlink Den eneste nødvendige information, der skal placeres i åbningskoden, er URL'en til linket. Dette er hvad href-attributten indeholder. Ud over denne krævede attribut kan der være flere, f.eks. En attribut, der angiver, at dette link skal åbnes i et nyt vindue: Tekstlink Eller en attribut, der forbyder søgrobotter at indeksere dette link: Tekstlink Der kan være mange attributter, for eksempel kan du angive begge ovenstående og tilføje et link-id, der bruges af ethvert script på denne side: Tekstlink Det link, der bruges i dette eksempel, er et internt webstedslink, det vil sige det fører til en side inden for samme Internetressource. Det eksterne hyperlink adskiller sig ved den obligatoriske tilstedeværelse af den fulde adresse og ikke kun navnet på sidefilen: Tekstlink Her har vi skitseret det nødvendige minimum, som du skal vide om det tag, der danner hyperlinket i kildens HTML-kode på siden (HTML: HyperText Markup Language - "hypertext markup language") … Nu kan du gå videre til de praktiske trin til placering af link.

Trin 2

Hvis du bruger et af stedstyringssystemerne til at styre din internetressource, har den måske en sideeditor med en indbygget visuel redigeringstilstand (WYSIWYG: Hvad du ser er hvad du får - "hvad du ser er hvad du vil modtage "). I dette tilfælde er alt meget simpelt - først åbner du den i sideditoren, hvor du vil placere linket. Find derefter det sted, hvor linket skal vises - siden ser visuelt ud som på selve webstedet. Klik på dette sted med musen, skriv linkteksten, og vælg den, og klik på knappen "Indsæt link" i redigeringspanelet. Derefter, i det vindue, der åbnes, skal du indsætte den ønskede hyperlinkadresse, klikke på "OK" og afslutte redigeringen af siden og gemme de ændringer, du har foretaget.

Trin 3

Hvis der ikke er nogen visuel tilstand i sideditoren på dit system, skal det nødvendige link indsættes direkte i html-koden i dokumentet. Find det rigtige sted i det, og tilføj linketiketten i den form, som vi diskuterede i begyndelsen af artiklen. Gem derefter siden med dine ændringer. Alt dette kan ikke kun gøres i styringssystemets sideeditor, men også i en almindelig teksteditor, hvis sidefilen er til din rådighed. I dette tilfælde skal du efter redigering uploade den tilbage til serveren ved at overskrive den eksisterende sidefil.

Anbefalede: