Sådan Skriver Du Et Wordpress-plugin

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skriver Du Et Wordpress-plugin
Sådan Skriver Du Et Wordpress-plugin

Video: Sådan Skriver Du Et Wordpress-plugin

Video: Sådan Skriver Du Et Wordpress-plugin
Video: Плагин Icegram WordPress для бесплатных баров Hello, уведомлений и всплывающих окон 2024, Kan
Anonim

Et plug-in er et softwaremodul, der, når det er tilsluttet hovedprogrammet, tjener til at udvide eller bruge eksisterende funktioner. For WordPress-platformen kan du downloade de nødvendige moduler på Internettet, eller du kan oprette det selv.

Sådan skriver du et Wordpress-plugin
Sådan skriver du et Wordpress-plugin

Er det nødvendigt

  • - en computer;
  • - Internetforbindelse;
  • - teksteditor med evnen til at gemme tekst i UTF-8-kodning.

Instruktioner

Trin 1

Bestem hvilke funktioner pluginet skal udføre. Du skal også vælge et unikt navn til det. Du kan tjekke for WordPress-plugin-navne ved hjælp af Google-søgemaskinen. Ofte er navnet på et plugin direkte relateret til dets formål.

Trin 2

Opret derefter den primære PHP-plugin-fil. Det er ønskeligt, at dets navn er i overensstemmelse med navnet på tilføjelsesmodulet og også er unikt. Plugin-kode kan opdeles i flere PHP-filer. Det kan også omfatte JavaScript, CSS-filer, billeder osv. Når du opdeler din plugin-kode, skal du oprette en mappe med samme navn som den primære PHP-fil og derefter placere alle filer der.

Trin 3

Åbn hovedplugin-modulfilen, og opret en standardoverskrift, så WordPress-platformen kan genkende det nye plugin. For eksempel: Hvis du går til administrationspanelet og klikker på elementet "Plugins", vil du se det oprettede plugin i den generelle liste.

Trin 4

Udfyld titlen licensoplysninger efter titlen. For det meste bruges en GRL eller en kompatibel licens.

Trin 5

Systemet med kroge bruges til at interagere mellem komponenterne i pluginsystemet og WordPress-kernen. Dets essens ligger i det faktum, at kernefunktionerne, inden de returnerer resultatet, kalder en kæde af yderligere handlere, hvis de i øjeblikket er registreret. Så før WordPress tilføjer en titel til et indlæg, kontrollerer WordPress efter handlere for den krog, der hedder the_title. Tilføj de nødvendige kroge til pluginet, og registrer dem ved at ringe til add_filter.

Trin 6

For at tilføje funktionalitet ved hjælp af plugins skal du oprette skabelontags. For at erklære et skabelonmærke skal du skrive en PHP-funktion og dokumentere den for plugin-brugere.

Trin 7

Når pluginet er skrevet, tilrådes det at forberede det til internationalisering, dvs. implementere evnen til at oversætte den viste tekst til forskellige sprog. For at gøre dette skal du vælge et navn til pladsen til oversættelse af plugin. Det skal være lige så unikt som selve pluginet. Pak alle tekstlinjer, der vises til læseren, i en af to WordPress gettext-funktioner: _ () eller _e (). Opret en POT-fil (oversættelsesmappe) og distribuer den sammen med pluginet. Brug funktionen load_plugin_textdomain til at indlæse oversættelsen.

Trin 8

Opret en webside, der beskriver, hvordan du installerer dit plugin, hvilke funktioner det udfører, og hvilke versioner af WordPress det er kompatibelt med.

Anbefalede: