Sådan Oprettes Rss På Webstedet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Rss På Webstedet
Sådan Oprettes Rss På Webstedet

Video: Sådan Oprettes Rss På Webstedet

Video: Sådan Oprettes Rss På Webstedet
Video: НЕ ПРОШЛА ОПЛАТА НА АЛИЭКСПРЕСС / ПРОЦЕСС ПРЕРВАН ПО СООБРАЖЕНИЯМ БЕЗОПАСНОСТИ / МОИ АППЕЛЯЦИЯ | 🔴 2024, Kan
Anonim

RSS er en ret praktisk og nyttig teknologi til en webressource. Takket være rss-kanaler vil brugere af dit websted være i stand til at finde ud af om de seneste opdateringer, hvilket som et resultat vil have en positiv effekt på din trafik. Bortset fra andre fordelagtige punkter ved brug af denne teknologi er fordelen ved RSS nem opsætning.

Sådan oprettes rss på webstedet
Sådan oprettes rss på webstedet

Instruktioner

Trin 1

For at komme i gang skal du gå til FeedBurner.com og tilmelde dig det. Gå til afsnittet "Sprog" og installer russisk. Indtast adressen på dit RSS-feed i inputlinjen "Tænd feed", og klik på knappen "Næste". Navngiv derefter feedet. Klik på knappen Næste. Vinduet RSS-indstillinger vises. Fjern markeringen i feltet Link til klik på fanen TotalStats. Derefter skal du åbne indstillingen "Optimer" og vælge elementet FeedCount. Klik derefter på knappen "Aktivér". Her kan du få tællerkoden, når du klikker på hvilken brugeren vil blive omdirigeret til abonnementsiden. Åbn elementet "E-mail-abonnementer", og aktiver det. Du kan også få abonnementskoden her.

Trin 2

Hvis dit websted er på Wordpress, skal du downloade feedburner_feedsmith_plugin-pluginet og uploade det til serveren i / wp-content / plugins / mappen

Aktiver det i administrationspanelet i afsnittet "Plugins". Gå til fanen Indstillinger, og klik på FeedBurner. I feltet skal du indtaste den adresse, FeedBurner gav dig. På websteder og blogs fra andre motorer skal du udføre lignende handlinger med den eneste forskel, at der kræves et bestemt plugin til et bestemt CMS.

Trin 3

Glem ikke at bruge de ekstra RSS-indstillinger. Hvis du vil have underskriveren til at læse din hilsen, skal du klikke på Optimer og derefter BrowserFrendly. Indtast den ønskede tekst i indtastningsfeltet. Hvis du vil have indstillingerne "Del på Facebook" eller "Del via e-mail" i slutningen af nyheden, skal du klikke på "Optimer" og derefter FeedFlare. Marker afkrydsningsfelterne, hvor det er relevant. Det er også muligt at oprette et banner, der viser dine sidste fire nyhedsoverskrifter. For at bruge denne funktion skal du klikke på "Publicer" og derefter på "Headline Animator".

Trin 4

Efter din anmodning kan nyhedsbrevet distribueres på et bestemt tidspunkt. For at gøre dette skal du klikke på knappen "Publicer" og derefter klikke på "Abonnementer pr. E-mail" og derefter gå til afsnittet Leveringsmuligheder. I det vindue, der åbnes, skal du indstille det tidspunkt, hvor abonnenter vil modtage dit nyhedsbrev. Hvis du vil russificere invitationen til at abonnere, skal du klikke på "Udgiv", derefter "E-mail-abonnementer" og Kommunikationsindstillinger. Oversæt derefter selve invitationen.

Anbefalede: