Sådan Oprettes En Formular På Webstedet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Formular På Webstedet
Sådan Oprettes En Formular På Webstedet

Video: Sådan Oprettes En Formular På Webstedet

Video: Sådan Oprettes En Formular På Webstedet
Video: 16 ошибок штукатурки стен. 2024, Kan
Anonim

Formularen til webstedet er blevet udbredt på Internettet. Formularer bruges til at abonnere på nyheder, ordrebøger, videolektioner og forskellige materialer. Formularer er specielt begrænsede områder af websidesiden, hvor webstedsbesøgende opfordres til at indtaste oplysninger eller vælge specifikke handlinger fra et antal foreslåede. Når du opretter formularer, kan du klare dig med specielle scripts, men vi skriver det manuelt for at forstå hele arbejdsteknologien og formens struktur.

Sådan oprettes en formular på webstedet
Sådan oprettes en formular på webstedet

Er det nødvendigt

  • 1) HTML-webstedsfil
  • 2) Viden om det grundlæggende i HTML
  • 3) Viden om grundlæggende PHP

Instruktioner

Trin 1

Lad os starte med at oprette en formular på webstedet. Formularen vil være af følgende prøve: navn, adgangskode, e-mail-adresse, databærer, kursustype. De der. formularen er til abonnement på videokurser.

Åbn html-filen, og begynd at indtaste koden. Tagget, der er ansvarlig for oprettelse af formularen, er "form". Vi skriver mærket sammen med attributterne "form action =” obrabotka.php”method =” post”name” forma1””. Lad os begynde at oprette formelementer. Næsten alle elementer er lavet ved hjælp af et tag, og dets "type" -attribut, som er ansvarlig for datatypen, for eksempel tekst, adgangskode osv. Vi giver altid navnet “navn” til en af attributterne.

Vi ordinerer: "br" Indtast navnet: "br"

"input name =" fio"

"br" Indtast adgangskode: "br"

"input name =" pass"

"br" Indtast E-mai: l "br"

"input name =" email ".

Trin 2

Dernæst opretter vi et element til valg af radioknapper. En radioknap er et formelement, der, når det trykkes med markøren, tænder, og andre radioknapper er slået fra. Lad os forklare med et eksempel på vores form. Når du bestiller et kursus, vil valget bestå af enten CD- eller DVD-diske, så du skal vælge en. Attributelementet "type" - "radio" er ansvarlig for at oprette en sådan knap. Vi skriver det samme navn for medietypen, så vi specificerer attributten "værdi", så handleren nøjagtigt kan bestemme værdien af variablen. Vi registrerer koden: "br" Vælg indstillingen til lagringsmediet: "br"

"input name =" disc "value =" cd " CD "br"

"input name =" disc "value =" dvd " DVD "br"

Hvis "værdi" -attributten er indstillet til teksten, viser formularen straks den værdi, som vi tildelte denne attribut. For eksempel, så der i form af det fulde navn allerede er noget navn (værdi = "navn").

Trin 3

Lad os gå videre til at oprette et formelement, hvor du kan foretage flere valg Sådanne elementer er lavet ved hjælp af type =”afkrydsningsfeltet”. Vi registrerer koden:

"br" Angiv interessekurser "br"

"input navn =" ch1 "værdi =" ja " Webstedsudviklingskursus "br"

"input name =" ch2 "value =" yes " Book making course "br"

Hvis du ønsker det, kan du sætte et standard afkrydsningsfelt, for dette skriver vi bare ordet cheked i "input" tag. Vi ordinerer (værdi = "ja") som angivet i koden for ikke at blive forvirret, når du opretter en php-fil.

Vi registrerer straks leveringstypen ved hjælp af "vælg" -tagget:

Angiv leveringstypen "br"

"vælg navn =" levering"

"option" Haster

"option" Normal

"/ vælg" "br"

Dernæst opretter vi et felt til kommentarer eller brugeradresse. Tagget "textarea", attributterne for dette tag er "rækker" og "cols", som er ansvarlige for størrelsen på dette felt.

Indtast din adresse og note

"textarea name =" add_text "rows =" 5 "cols =" 30"

"/ tekstarea"

Opret en afsendeknap ved hjælp af velkendte tags: "input value =" Submit " Glem ikke at lukke "form" -tagget

Færdig form
Færdig form

Trin 4

Vi begynder at oprette filen obrabotka.php, åbner og registrerer

? Hvis (! Isset ($ ch1)) {$ ch1 =” no”;}

Hvis (! Isset ($ ch2)) {$ ch2 =”no”;}

mail ("modtagerens mail", "emne (f.eks. bestilling af en disk)", "indholdet af brevet, (en person ved navn $ fio, der angav adgangskoden $ pass, angav sin e-mail-adresse - $ email, valgte mediet option $ disc, angivet at han ønsker at se følgende kurser på disken: / n kursus om oprettelse af et websted - $ ch1 / n kursus om oprettelse af bøger $ ch2, angav leveringstypen - $ levering, angivet $ add_text som hjemmeadresse og noter.)”); ?"

Formularen er klar.

Anbefalede: