Sådan Oprettes Et Sitediagram

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Sitediagram
Sådan Oprettes Et Sitediagram

Video: Sådan Oprettes Et Sitediagram

Video: Sådan Oprettes Et Sitediagram
Video: Сожгите или закопайте это, враг потеряет силу и не сможет больше вредить 2024, Kan
Anonim

Moderne ressourcer har ofte en praktisk side kaldet "Sitemap". Det hjælper besøgende på siden til at navigere i indholdet af ressourcen og indholdet, hvis han ikke kan finde ud af menuen og navigationen. Webstedsskemaet letter søgningen efter oplysninger om ressourcen til bestemte sektioner og giver hurtig adgang til dem.

Sådan oprettes et sitediagram
Sådan oprettes et sitediagram

Instruktioner

Trin 1

For at oprette et sitemap skal du først oprette en ny html-side. Når du opretter denne side, skal du beslutte, om du primært har brug for et ressourcekort til dine gæster, eller om det vil være en slags tagsky for søgemaskiner.

Trin 2

Tænk meget nøje på kategorierne på kortet og strukturen, så folk simpelthen kan navigere gennem det. Bemærk titlerne på sektioner og underafsnit.

Trin 3

For at lette søgningen efter materialer i henhold til ordningen skal du give en kort beskrivelse og indhold af sektionerne. Hvis der vises nye kategorier på ressourcen, eller strukturen ændres, skal du ikke glemme at afspejle ændringerne i ressourcekortet ved at opdatere det.

Trin 4

Hvis du opretter et sitemap hovedsageligt styret af søgemaskiner, skal du oprette et diagram i xml-format. Der er mange xml-generatorer, de er ikke svære at finde på internettet. Brug for eksempel tjenesten på xml-sitemaps.com.

Trin 5

Indtast webstedets adresse i indtastningsfeltet, klik på "Start" -knappen, og vent, mens tjenesten behandler op til 500 sider gratis for dig. Hvis din ressource er lille, er dette meget velegnet til tjenestens muligheder, og det vil skabe et passende kort til dig i xml-format.

Trin 6

Gem den resulterende fil i rodmappen på ressourcen på serveren.

Trin 7

For at oprette et sitemap på Google skal du registrere en webmasterkonto der, gå til sektionen kaldet Sitemap og derefter give et link til adressen på xml-map-siden. Yandex driver det samme system.

Anbefalede: