Hvad Er Java Script

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Java Script
Hvad Er Java Script

Video: Hvad Er Java Script

Video: Hvad Er Java Script
Video: 2. Hvad er Javascript? | Javascript 1.0.1 2024, Kan
Anonim

Java Script er et programmeringssprog, der forbedrer udseendet og følelsen af websider og deres funktionalitet. Du kan skrive et script i en hvilken som helst teksteditor og se det i en browser, der er i stand til at behandle scripts.

mennesker på kontoret ved computeren
mennesker på kontoret ved computeren

JavaScript er et specielt prototype-orienteret programmeringssprog. Det kan integreres i html-koden på websider og derved øge funktionaliteten på siden. Scriptet tillader udviklere af forskellige browsere at gøre sider interaktive, så dette praktiske og funktionelle sprog bliver mere og mere populært hver dag.

Java-script betragtes som et af de nemmeste programmeringssprog, i vid udstrækning på grund af dets lighed med Java, som bestemte den første del af dets navn. Arkitekturen for dette softwaressprog har en række funktioner, hvilket primært skyldes dets lighed med andre sprog og for det andet dets anvendelse i praksis. Det er umuligt ikke at bemærke egenskaberne ved hukommelse, som kan styres automatisk, såvel som dynamisk skrivning efter sin type, prototype-programmering og tilstedeværelsen af funktioner, der betragtes som objekter i første klasse.

Hvad JavaScript tillader

Java-script giver dig mulighed for at oprette smukke interaktive sider, hvilket er umuligt at gøre på rent html-sprog. Som regel foregår udførelsen af scripts af enhver brugerhandling: klik, svævning osv. Udførelsen af det givne sprog starter, når websiden indlæses. Du kan skrive et Java-script ved hjælp af en hvilken som helst teksteditor. Du kan se, hvad du har skrevet i en browser, der kan behandle scripts. Vi taler om Netscape Navigator (startende fra 2. version) og Microsoft Internet Explorer (startende fra 3. version).

Da begge disse browsere blev udbredt, begyndte næsten alle brugere at arbejde med dette programmeringssprog, hvilket forbedrede udseendet af websider og deres funktionalitet. Forresten kan scripts vises forskelligt i browsere. De fleste af de Java-scripts, der kan downloades gratis på Internettet, kan ikke understøttes af Opera.

Sådan placeres den færdige kode i en separat fil

Det er nødvendigt at oprette en side i en hvilken som helst teksteditor og gemme den. Derefter skal du downloade den færdige Java-scriptkode og placere den på denne side. Gem i samme mappe som.html. Nu skal du give JavaScript-forbindelse til html-siden. For at gøre dette skal du oprette en tilsvarende post i HTML-filen.

Scripts skrevet på dette scripts sprog? kan placeres på selve html-siden mellem tags med samme navn. Tegu

Anbefalede: