Sådan ændres Et Kaldenavn I Min Verden

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres Et Kaldenavn I Min Verden
Sådan ændres Et Kaldenavn I Min Verden

Video: Sådan ændres Et Kaldenavn I Min Verden

Video: Sådan ændres Et Kaldenavn I Min Verden
Video: Ladybug og Chat Noir og deres børn. Eventyr om natten fra Marinette Miraculous 2024, Kan
Anonim

Begrebet "kaldenavn" er bekendt for os alle. Nogen vælger det navn, de drømte om at blive kaldt siden barndommen, nogen - navnet på deres yndlingskarakter. Præferencer ændres dog, og nogle gange er der behov for at ændre kaldenavnet. Det er ret simpelt at gøre dette på Mail.ru-tjenesten.

Sådan ændres et kaldenavn i Min verden
Sådan ændres et kaldenavn i Min verden

Nødvendig

Computer med internetforbindelse

Instruktioner

Trin 1

Gå til servicesiden Mail.ru. Find godkendelsesformularen i øverste venstre hjørne, og indtast dit brugernavn og din adgangskode i den. Klik på knappen "Login". Du føres til en side, hvor bogstaverne du modtager vises, samt links til resten af projektets tjenester, som er placeret i den øverste vandrette menulinje.

Trin 2

Find linket "Min verden". Det er placeret i den øverste linje på siden på listen over tjenester på venstre side. Klik på den for at gå til tjenesten "Min verden". Efter overgangen har du ikke kun adgang til alle tjenester, men også til listen over venner, spil, fællesskaber og din egen profil samt til at redigere alle personlige data, inklusive kaldenavnet.

Trin 3

Til venstre øverst på siden, under logoet "My [email protected]", finder du en menu med en liste over tjenester. Nu er du på tjenesten "Min side", og dette punkt i menuen er fremhævet i farve og med fed skrift. Find menupunktet "Profil", det er på listen lige før linket "Mere" - det næstsidste.

Trin 4

Klik på emnet "Spørgeskema". Redigeringssiden åbnes foran dig. Her kan du helt ændre oplysninger om dig selv og tilføje en ny, hvis du bare er bosat på stedet og ikke alle felter stadig er udfyldt. Den første linje er det krævede felt - "Kælenavn". Nu indeholder det det kaldenavn, som du angav under registreringen. Skift den til den ønskede, rediger om nødvendigt andre punkter i dit spørgeskema.

Trin 5

Rul til bunden af siden. Nederst finder du to knapper: "Gem" og "Gendan". Knappen "Gem" registrerer alle de ændringer, du har foretaget, og knappen "Gendan" returnerer de data, der var i spørgeskemaet, før redigering. Hvis du er sikker på de foretagne ændringer, skal du klikke på knappen "Gem". Siden opdateres. Nu kan du rette noget og gemme igen eller gå til en hvilken som helst anden service - alle ændringer, der blev foretaget under den sidste redigering, er allerede gemt og anvendt på alle sider.

Anbefalede: