Sådan Oprettes En Registreringsformular På Webstedet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Registreringsformular På Webstedet
Sådan Oprettes En Registreringsformular På Webstedet

Video: Sådan Oprettes En Registreringsformular På Webstedet

Video: Sådan Oprettes En Registreringsformular På Webstedet
Video: Как создать свое первое приложение на сайте Code.org 2024, April
Anonim

Hvis du har oprettet dit websted, skal du før eller senere oprette en registreringsformular, så brugerne kan indtaste forskellige oplysninger. For at oprette og installere en sådan form kræves kendskab til PHP, HTML eller andre webprogrammeringssprog. Men der er også lettere måder at oprette en registreringsformular på.

Sådan oprettes en registreringsformular på webstedet
Sådan oprettes en registreringsformular på webstedet

Er det nødvendigt

  • - en computer tilsluttet internettet
  • - browserprogrammet installeret på det

Instruktioner

Trin 1

Registrer dig på en tjeneste, der giver dig mulighed for at oprette og installere enhver webformular til dit websted. Inkluderet på denne tjeneste kan du oprette en registreringsformular. Dette er onlinetjenesten MyTaskHelper.ru. Når du opretter formularen, skal du indtaste navnet på dit projekt såvel som formularen. Antallet af formularer i et projekt er ubegrænset. Derfor er du i denne henseende ikke begrænset af noget.

Trin 2

Føj felter til formularen for at oprette registreringsformularen. For at gøre dette skal du indtaste feltnavnet og vælge dets type på listen. Der er disse typer felter. Ligesom: nummer, tekst med flere linjer, tekstlinje, dato, land osv. I alt er der omkring 20 typer felter. Bemærk derefter, at hvert felt har sin egen funktionalitet. Hold musemarkøren over et felt, og vælg indstillingerne for dette felt (størrelse, standard, beskrivelse). Oprettelse af en registreringsformular på denne tjeneste giver dig mulighed for at bruge følgende feltkarakteristikker: størrelse - indstil den ønskede feltstørrelse i pixels; som standard - indtast den tekst, der automatisk vises i din formularfelt; validering - denne mulighed bruges til at kontrollere de oplysninger, der er indtastet i formularen.

Trin 3

Klik på menuen "Widgets", tilpas udseendet på din formular. Skift farve på tekst, baggrund, skrifttype. Installer captcha som ønsket. Også i denne menu er der indstillinger for formularens funktion. For at integrere registreringsformularen på webstedet skal du kopiere koden og placere den på det ønskede sted på siden. Du kan også oprette en feedbackformular eller en anden kontaktformular, der er nødvendig for, at dit projekt fungerer. Når du opretter en formular, oprettes en online database, der gemmer alle oplysninger om brugeroptegnelser. Systemet gør det muligt at styre denne base (søgning, gruppering og sortering af poster).

Anbefalede: