Sådan Oprettes En Side Ved Hjælp Af Notesblok

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Side Ved Hjælp Af Notesblok
Sådan Oprettes En Side Ved Hjælp Af Notesblok

Video: Sådan Oprettes En Side Ved Hjælp Af Notesblok

Video: Sådan Oprettes En Side Ved Hjælp Af Notesblok
Video: How to make a website using notepad | Beginner's Tutorial 2024, Kan
Anonim

Mange webmastere træner i at oprette sider fra bunden. Med notesblok og det grundlæggende i html kan du hurtigt oprette en skabelon til en standardside. Men alle andre operationer, der kræver færdiggørelse af sidekode, kan tage meget længere tid.

Sådan oprettes en side ved hjælp af notesblok
Sådan oprettes en side ved hjælp af notesblok

Er det nødvendigt

Software "Notepad" (NotePad ++)

Instruktioner

Trin 1

Hvis du spørger fagfolkene i denne virksomhed, om det er værd at starte med at oprette dit websted ved at arbejde i teksteditoren "Notepad", vil de fleste af dem sige, at det er ret trist. At have en god kommando af html-sprog, kan en internetside oprettes hurtigt, og hvis du ikke har en sådan viden, kan du hurtigt kun udgøre den største del af siden.

Trin 2

Når du skriver kode, er det godt at have en avanceret version af standard Notepad-programmet praktisk, såsom NotePad ++. Dette program har en mulighed for fremhævning af kode, dvs. hvis du stave forkert et stykke kode, kan du se et forkert sammensat udtryk

Trin 3

Først og fremmest skal du huske, at et af de vigtigste elementer i html er taggen (kommandoen). Tagget består af kommandonavnet, som er placeret mellem to tegn: ". Et tag har to dele: den ene del åbner taggen, og den anden lukker det. For eksempel koden inde i tagget. Bemærk, at når du lukker koden, skal du i det sidste udtryk angive tegnet "/" (skråstreg fremad).

Trin 4

Enhver side har sin egen struktur, standardskabelonen til en html-side består af en "Titel" ("head" eller "head") og "Body". Overskriften er omsluttet af tagget "head", hvilket betyder "head" i oversættelse (deraf navnet). Brug eksemplet, der blev beskrevet ovenfor, og sammensæt "sidehovedet" på siden. Det vil se sådan ud: "header" -kode. Sidekoden er vedlagt i "body" -tagget, hvilket betyder "body" i oversættelse. Koden vil se sådan ud: body code

Trin 5

Det er også nødvendigt at registrere navnet på siden, det vises i titlen på dit browservindue. Sidetitlen er lukket i "titel" -tagget, dens kode vil se sådan ud: og. Glem ikke kodningen af teksten, som skal indeholde på siden. Den mest optimale kodningsmulighed for kyrilliske sider er win-1251, og koden vil se sådan ud:

Trin 6

Hvis du kombinerer alle de dele af sidekoden, der blev beskrevet ovenfor, kan du få følgende kode: Sidetitel: hvad brugeren vil se i titlen på browservinduet

Trin 7

Når koden er skrevet helt i Notesblok, skal du gemme den. Klik på menuen Filer, vælg Gem som. Indtast navnet på den gemte side (Index.html), og klik på knappen "Gem". Nu kan den færdige fil åbnes ved hjælp af enhver internetbrowser.

Anbefalede: