Sådan Oprettes Et Websted Gratis Ved Hjælp Af Bygherren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Websted Gratis Ved Hjælp Af Bygherren
Sådan Oprettes Et Websted Gratis Ved Hjælp Af Bygherren

Video: Sådan Oprettes Et Websted Gratis Ved Hjælp Af Bygherren

Video: Sådan Oprettes Et Websted Gratis Ved Hjælp Af Bygherren
Video: 16 ошибок штукатурки стен. 2024, Kan
Anonim

Ganske ofte på Internettet kan du høre spørgsmål fra brugerne om, hvordan man registrerer et domæne gratis og opretter et websted på det. Svaret er simpelt. Du skal bruge gratis tjenester, der giver dig mulighed for at oprette gode websteder på gratis hosting. Desuden vil domænenavnet blive leveret helt gratis til dig. Overvej kun det faktum, at det er et tredje niveau domæne. Lad os se på et specifikt eksempel.

Sådan oprettes et websted gratis ved hjælp af bygherren
Sådan oprettes et websted gratis ved hjælp af bygherren

Instruktioner

Trin 1

Lad os sige, at du vil bruge en gratis oprettelse af en webside på www.ucoz.ru. Dette er et godt projekt, der bruges af millioner af brugere i hele Rusland. Domænenavnet vil se sådan ud www.site.ucoz.ru, hvor webstedet er domænenavnet på dit fremtidige projekt. Registrer dig først på det officielle websted. For at gøre dette skal du indtaste adressen www.ucoz.ru i din browser. Klik derefter på knappen "Registrer". Indtast alle de data, som systemet vil anmode om. Datahemmeligheden er garanteret. Glem ikke, at adgangskoden ikke kun skal bestå af tal, men også bogstaver. Det tilrådes at bruge både små og store bogstaver for at minimere sandsynligheden for at blive hacket af automatiseret software. Når alle data er udfyldt, skal du klikke på knappen "Udfør".

Trin 2

Du modtager en e-mail, der beder dig om at bekræfte din konto. Følg dette link. Derefter kan du registrere et nyt projekt. For at gøre dette skal du klikke på knappen "Opret websted". Indtast domænenavnet for det fremtidige websted. Prøv at give et sådant navn, så det er så tæt som muligt på projektets emne. Så bliver det lettere for brugerne at huske det, fordi søgemaskinerne først indekserer webstedet langsomt. Når du er færdig, skal du klikke på knappen "Udfør". Systemet kontrollerer tilgængeligheden af zonen og domænenavnet. Hvis alt er i orden, omdirigeres du automatisk til det andet indtjekningssted. Der bliver du nødt til at vælge webstedets fremtidige design samt tilslutte alle modulerne.

Trin 3

Glem ikke at skrive en kort beskrivelse til dit websted. Det skal indsættes, når der tilføjes et nyt design. Denne parameter kan når som helst ændres i webstedets administrative panel. Alle plugins vises også i panelet. Du kan til enhver tid logge ind og ændre indstillinger. I dag leverer systemet som standard ca. 200 forskellige designs til webstedet. Desuden er de alle opdelt i kategorier for at gøre det lettere for brugerne at navigere, når de søger. Hvis du vil installere en unik skabelon til dit projekt, skal du kontakte de specialister, der udvikler en skabelon til dig for et bestemt beløb. Du kan også finde andre skabeloner på Internettet, men du skal kontrollere dem. I sådanne filer indsættes normalt aktive links til andre projekter for at promovere deres websteder på bekostning af dem.

Anbefalede: