Sådan Oprettes Et Websted På Bitrix

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Websted På Bitrix
Sådan Oprettes Et Websted På Bitrix

Video: Sådan Oprettes Et Websted På Bitrix

Video: Sådan Oprettes Et Websted På Bitrix
Video: Инструкция по работе с BITRIX 2024, Kan
Anonim

Oprettelse af et nyt sted på 1C-Bitrix er en af måderne til at implementere et projekt sammen med at kopiere et eksisterende og overføre det. Du kan oprette et sted på Bitrix alene, især da der altid er mulighed for at kontakte supporttjenesten.

Sådan oprettes et websted på Bitrix
Sådan oprettes et websted på Bitrix

Er det nødvendigt

  • - en computer;
  • - Internetadgang.

Instruktioner

Trin 1

Først skal du downloade bitrix_setup.php-filen, uploade den til din server og køre den ved at indtaste https://your-site-name/bitrix_setup.php i browserlinjen. Klik på knappen "Ny installation" i det vindue, der åbnes. Vælg derefter det distributionssæt, du har brug for, og klik på knappen "Download".

Trin 2

Hvis du allerede har købt 1C-Bitrix-versionen, og du har en nøgle, skal du indtaste den i det relevante felt. Ellers får du stadig en prøveversion i 30 dage, hvor du kan betale for den. Læs licensaftalen.

Trin 3

Produktet installeres automatisk. Når installationen er afsluttet, skal du oprette en webstedsadministrator ved at indtaste administratorens brugernavn, adgangskode, e-mail-adresse og efternavn. Administratoren har myndighed til at administrere webstedet. Når du er færdig med at installere systemet, kan du tilføje brugere med begrænsede rettigheder.

Trin 4

Registrer disse data et separat sted, så du lejlighedsvis kan henvise til det. Ved hjælp af dem vil du gå ind i administrationspanelet.

Trin 5

Derefter skal du klikke på knappen "Næste", hvoraf en dialogboks med guiden til oprettelse af websted åbnes foran dig. Vælg en webstedsskabelon, der passer til dit design. Vælg derefter farveskemaet, indtast dit firmas navn og slogan i de tilsvarende felter, upload logoet.

Trin 6

Derefter åbnes et vindue med tjenester til webstedet. Fjern markeringen i afkrydsningsfelterne fra dem, som du ikke vil se på din ressource. Hvis du kun vil materialisere hjemmesiden, autorisation og søgning på siden, er du velkommen til at fjerne markeringen i alle felter.

Trin 7

Klik på "Installer", og derefter, efter afslutningen af guiden til oprettelse af websted, kan du klikke på knappen "Gå til webstedet" og fortsætte med at arbejde direkte på den. Webstedet på "1C-Bitrix" er oprettet. Dernæst er mailserveren konfigureret.

Anbefalede: