Sådan Tilføjes Et Websted Til Søgemaskiner

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilføjes Et Websted Til Søgemaskiner
Sådan Tilføjes Et Websted Til Søgemaskiner

Video: Sådan Tilføjes Et Websted Til Søgemaskiner

Video: Sådan Tilføjes Et Websted Til Søgemaskiner
Video: Den bedste printer til hjemmet. Hvilken printer er bedre? 2024, Kan
Anonim

Umiddelbart efter oprettelse af et sted eller en blog og begyndelsen til at udfylde det med indhold og artikler, vil jeg have folk til at vide om ressourcen. De fleste brugere på Internettet finder websteder til de søgeforespørgsler, de er interesseret i. For at din ressource kan komme ind i søgemaskinerne, kan du enten vente, indtil søgemaskinen selv bemærker dit websted, og dette vil ikke være snart, eller tilføj webstedet selv og gå ind i søgemaskinen så hurtigt som muligt.

Sådan tilføjes et websted til søgemaskiner
Sådan tilføjes et websted til søgemaskiner

Instruktioner

Trin 1

Sider med søgemaskiner, der indeholder formularer til tilføjelse af websteder til søgemappen, kaldes "addurilki" (fra det engelske "tilføj URL" - "tilføj en webadresse"). Lad os se på eksempler på "tilføj URL" -sider fra de største søgemaskiner på Internettet. Verdens mest berømte søgemaskine, Google, af Google Inc. placerede tjenesten til at tilføje websteder til søgningen af webmastere på https://www.google.com/addurl/?continue=/addurl. Denne søgemaskine har den hurtigste indekseringshastighed. Tilføjelse af et websted til en søgemaskine tager normalt ikke mere end 48 timer

Trin 2

Yandex er førende inden for internetsøgning i Rusland. Han placerede addurilkaen i adresseregistret i Yandex. Webmaster.

Trin 3

En anden velkendt indenlandsk søgemaskine Rambler har "tilføj URL" -sider p

Trin 4

Yahoo! er den næstmest populære søgemaskine i verden, men i Rusland og SNG foretrækker kun en lille del af internetbrugere at bruge den. Hvis dit websteds indhold er skrevet på engelsk, skal ressourcen føjes til Yahoo! Dette gøres på side

Trin 5

Microsofts Bing-søgemaskine har en side til tilføjelse af websteder på https://www.bing.com/webmaster/WebmasterAddSitesPage.aspx. For at kunne tilføje et sted til søgningen skal du have et Windows-ID eller registrere dette ID til dig selv, hvis du ikke har et endnu.

Anbefalede: