Sådan ændres Hovedfotoet I Odnoklassniki

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres Hovedfotoet I Odnoklassniki
Sådan ændres Hovedfotoet I Odnoklassniki

Video: Sådan ændres Hovedfotoet I Odnoklassniki

Video: Sådan ændres Hovedfotoet I Odnoklassniki
Video: Одноклассники.ру: Накликай удачу 2013 2024, April
Anonim

En persons profil på sociale netværk bruges ikke kun til kommunikation, fotos i den ses af slægtninge, venner og arbejdsgivere og kolleger. Derfor er det vigtigt, hvilket indhold folk ser på din side.

Sådan ændres hovedfotoet i
Sådan ændres hovedfotoet i

Nødvendig

  • - en registreret konto på det sociale netværk Odnoklassniki
  • - nyt foto.

Instruktioner

Trin 1

Åbn din foretrukne browser, gå til siden Odnoklassniki sociale netværk. Hvis du ikke er logget ind, skal du indtaste din e-mail-adresse og adgangskode i de relevante felter. Din side åbnes. Flyt musemarkøren over det indstillede hovedfoto. Nederst i pop op-vinduet vises linjen "Skift billede". Klik en gang på den med musen.

Trin 2

Et separat vindue åbnes oven på den åbne side, hvor du bliver bedt om at vælge et foto fra dem, der allerede findes i din profil eller tilføje et foto. Lad os sige, at du ikke har valgt et passende foto og vil indstille et helt nyt foto som titelfoto. Klik en gang på ikonet mærket "Tilføj billede". I det vindue, der vises, skal du vælge lagerpladsen til det foto, du har brug for. Vælg billedet ved at klikke på det med musen, og klik derefter på knappen "Åbn".

Trin 3

Vent et øjeblik, indtil billedet indlæses. Afhængigt af din internethastighed og størrelsen på billedet kan processen tage fra et par sekunder til flere minutter. Derefter erstattes billedet i din profil med det uploadede billede.

Trin 4

Før du uploader, skal du prøve at redigere formatet på billedet, så ansigtet er i midten af rammen (selvfølgelig medmindre andet er angivet). Det tilrådes at vælge et klart billede - ellers, når det reduceres til en avatar, vil det være svært at se, hvem der vises på billedet.

Trin 5

Hvis du vil vælge et foto fra de forudindlæste, kan du i valgvinduet rulle gennem alle de fotos, der er i dine album. For at gøre dette skal du flytte musemarkøren over det ønskede foto og klikke på det en gang. Det åbnes til visning. Hvis du vil beskære billedet, skal du klikke på "Rediger" - billedet åbnes i et separat vindue, hvor du kan vælge et fragment, der vises på din side.

Anbefalede: