Sådan Starter Du En Blog I LiveJournal

Indholdsfortegnelse:

Sådan Starter Du En Blog I LiveJournal
Sådan Starter Du En Blog I LiveJournal

Video: Sådan Starter Du En Blog I LiveJournal

Video: Sådan Starter Du En Blog I LiveJournal
Video: SEO Оптимизация Блога на Blogger (Blogspot) 2024, April
Anonim

Ældre mennesker har svært ved at forstå nye udtryk, og nogle gange forstår de ikke, hvad "min verden", "LJ", "klassekammerater" og "e-mail" er. I mellemtiden har disse mennesker noget at sige, de kan fortælle en masse interessante ting og bare bruge tid med fordel og interesse. En måde at gøre dette på er at starte en personlig blog på LiveJournal for at skrive hvad du vil. For kortfattethed kaldes denne portal LJ

Sådan starter du en blog på
Sådan starter du en blog på

Er det nødvendigt

  • Computer eller bærbar computer
  • Internetforbindelse eller 3G-flashdrev til internetadgang
  • Personlig e-mail

Instruktioner

Trin 1

Gå ind på Internettet, i søgefeltet, skriv sætningen "live journal" - det følgende billede vises.

Find nu indskriften "Opret en konto eller log ind gennem" i øverste højre hjørne - og derefter billeder-logoerne på sociale netværk. Hvis du allerede er registreret i et af netværkene, kan du trygt klikke på det velkendte ikon og derefter modtager du automatisk en blog i LJ.

Billede
Billede

Trin 2

Hvis du ikke har en konto på det sociale netværk, skal du klikke på indskriften "Opret en konto". Et andet billede vises.

Alt er allerede simpelt her: i de tomme vinduer skriver vi det navn ind under hvilket du vil vises i LJ, e-mail-adressen og den adgangskode, du har brug for til at komme ind i bloggen. Det er bedre at komme med et navn og en adgangskode på forhånd. Læs omhyggeligt alt, hvad der er på siden - der er mange nyttige oplysninger. Når alt er udfyldt, skal du klikke på knappen "Opret en konto" nederst på siden.

Billede
Billede

Trin 3

Log ind på din e-mail - der skal allerede være et brev om, at din LiveJournal-konto kan aktiveres. Klik på det aktive link, der vil være i brevet, derefter skal du gå til din LJ-side. Der er mange interessante ting, og hvis du læser alle oplysningerne, bliver alt klart for dig.

Trin 4

For at skrive noget til din blog - klik på "Ny post" øverst til højre på siden. Et tegn kommer ud med påskriften "Emne" - her skal du indtaste navnet på din tekst (post). Og selve meddelelsens tekst er trykt i det store vindue nedenfor. Vær opmærksom på "Etiketter" under tekstfeltet. Her skal du indtaste nøgleord - dem, der afspejler tekstens hovedindhold.

Trin 5

Når du har skrevet al teksten, skal du studere alle instruktionerne under den - der er mange muligheder for at administrere denne tekst, herunder automatisk at sende den til dine sociale netværk - du skal bare markere afkrydsningsfeltet ud for dens logo. Nu kan du klikke på "Send".

Trin 6

Som regel skriver blogejeren i den allerførste tekst om sig selv: om sine interesser, hobbyer - om alt, hvad han anser for nødvendigt, som vil hjælpe læserne af hans blog med at danne sig en mening om ham. Og sætter et flueben over "Temaer" til højre "Foretag en vedhæftet post." I dette tilfælde forbliver denne tekst altid øverst på bloggen, og så snart nogen åbner den, læser den først, og derefter går dine andre tekster i omvendt kronologi.

Anbefalede: