Sådan Starter Du Din Blog

Indholdsfortegnelse:

Sådan Starter Du Din Blog
Sådan Starter Du Din Blog

Video: Sådan Starter Du Din Blog

Video: Sådan Starter Du Din Blog
Video: Sådan starter du egen virksomhed! 2024, Kan
Anonim

Blogging er for nylig blevet en populær måde at udtrykke og kommunikere på Internettet på, skønt den første blogging går tilbage til de tidlige dage på internettet. Hvis du endnu ikke har din egen online dagbog, er det aldrig for sent at starte en.

Hvis du ikke har din egen blog endnu, er det aldrig for sent at starte en
Hvis du ikke har din egen blog endnu, er det aldrig for sent at starte en

Instruktioner

Trin 1

Du skal starte med at vælge en blogplatform. Det kan være Livejournal (LJ eller LiveJournal), Wordpress (Wordpress), Blogger (Blogger), LiveInternet (Li.ru), Blogs@mail. Ru, Diary (Dyeri) eller andre. Valget afhænger udelukkende af dine præferencer. For eksempel kan du i LJ udover blogging læse og kommentere berømte menneskers dagbøger, kommunikere i samfund og oprette dem selv, Wordpress kan være en praktisk platform til et forretningsprojekt og i Li.ru og Dyeri, unge kan let finde en vennekreds efter interesse.

Trin 2

Efter at have besluttet et sted at placere din blog, skal du registrere dig i systemet ved at vælge dit oprindelige brugernavn. Derefter skal du tilpasse udseendet på din blog - næsten alle blogplatforme giver dig mulighed for at designe din dagbog ved hjælp af færdige skabeloner eller din kunstneriske dygtighed.

Trin 3

Nu kan du begynde at skrive. Vælg et blogemne for dig selv, og prøv at holde fast ved det i dine indlæg, eller skriv om alt, hvad der interesserer dig. Læs andre blogs, bliv venner med andre bloggere - sådanne bekendte hjælper dig med hurtigt at navigere i blogosfæren og beherske din dagbog. Efterlad kommentarer til indlæg, du kan lide, og svar på kommentarer, der er tilbage på din blog.

Anbefalede: