Sådan Oprettes En Startside

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Startside
Sådan Oprettes En Startside

Video: Sådan Oprettes En Startside

Video: Sådan Oprettes En Startside
Video: C5online: Sådan oprettes en stykliste i Microsoft Dynamics C5 2024, Kan
Anonim

Hver af os har sit eget yndlingssted, og det ville være meget praktisk, hvis han altid var ved hånden. Endnu bedre er det blevet vores startside. Men hvordan gør man det? Når alt kommer til alt, har hver browser sin egen grænseflade, og det er ikke altid klart, hvad, hvordan og hvor. Nu lærer du, hvordan du gør dit yndlingswebsted til hjemmesiden for en internetbrowser. Disse er eksempler på større browsere:

Sådan oprettes en startside
Sådan oprettes en startside

Instruktioner

Trin 1

Internet Explorer: Klik på fanen Værktøjer-> Internetindstillinger på det øverste panel, og vælg derefter fanen Generelt i det vindue, der åbnes, hvor det første element er startside, indtast adressen på det sted, hvorfra du vil starte din rejse på Internettet hver gang, f.eks. www.google.ru, og klik på knappen Anvend

Trin 2

Opera:

Klik på Menu-knappen i venstre side af browserens øverste bjælke, og vælg Indstillinger-> Generelle indstillinger. Åbn sektionen Generelt og overfor linjen Ved opstart skal du vælge Start fra startside og modsat Hjem skal du indtaste adressen på det websted, du er interesseret i. Klik på OK.

Trin 3

Google Chrome:

Klik på Konfigurer og administrer Google Chrome-knappen (det skruenøgleformede ikon i højre hjørne af øverste panel), i rullelisten skal du vælge elementet Indstillinger. I sektionen Generelt skal du vælge startsideelementet, markere afkrydsningsfeltet ud for linjen Åbn denne side, indtaste adressen på det websted, du har brug for. Genstart din browser.

Trin 4

Mozilla Firefox:

Klik på fanen Værktøjer-> Indstillinger i menulinjen. I sektionen Generelt er alt identisk med Opera-indstillingerne. Tværtimod: Når Firefox starter, skal du vælge Vis startside overfor startsiden for det aktuelle websted, du har brug for. Klik på OK, og det er det, nu kan du indstille dit yndlingswebsted som startside for de mest almindelige browsere.

Anbefalede: