Sådan Låses En Harddisk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Låses En Harddisk
Sådan Låses En Harddisk

Video: Sådan Låses En Harddisk

Video: Sådan Låses En Harddisk
Video: Boş Harddiske Windows 10 Kurma 2024, Kan
Anonim

Harddiske kan låses i Windows uden inddragelse af yderligere software ved hjælp af standardsystemet. Denne handling øger sikkerheden på din computer og udelukker muligheden for at foretage ændringer i filerne på låste drev.

Sådan låses en harddisk
Sådan låses en harddisk

Instruktioner

Trin 1

Ring til systemets hovedmenu ved at klikke på knappen "Start" og gå til punktet "Kontrolpanel". Udvid linket Enhedshåndtering, og vælg det drev, der skal låses i biblioteket. Brug fanen Driver, og klik på knappen Deaktiver.

Trin 2

Ring til genvejsmenuen på skrivebordselementet "Denne computer" ved at højreklikke og vælge kommandoen "Kontrol". Åbn linket Diskhåndtering i dialogboksen, der åbnes, og åbn kontekstmenuen for den lydstyrke, der skal låses, ved at højreklikke. Angiv kommandoen "Skift drevbogstav", og brug indstillingen "Slet" i den næste dialogboks.

Trin 3

Ring til genvejsmenuen for den lydstyrke, der skal låses, ved at højreklikke og vælge Egenskaber. Gå til fanen "Sikkerhed" i dialogboksen, der åbnes, og brug knappen "Rediger". Angiv indstillingen "Alt" i kataloget, og bekræft dit valg ved at trykke på OK-knappen. Klik på knappen Tilføj, og indtast værdierne for navnene på de konti, som du er klar til at give adgang til det valgte drev. Bekræft udførelsen af den valgte handling ved at klikke på OK-knappen.

Trin 4

Gå tilbage til hovedsystemmenuen "Start" for at bruge den mest radikale metode til at låse den valgte disk og gå til "Kør" -dialogen. Indtast værdien regedit i linjen "Åbn", og bekræft lanceringen af registreringseditorværktøjet ved at klikke på OK-knappen.

Trin 5

Udvid HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesExplorer-grenen, og opret en ny strengparameter med navnet NoViewOnDrive. Åbn den oprettede nøgle ved at dobbeltklikke med musen, og tildel den krævede værdi til at låse disken: - 1 - for lydstyrke A; - 4 - C; - 8 - D; - 16 - E; - 32 - F; - 64 - G; - 128 - H Bekræft dit valg ved at klikke på OK og afslut editoren. Anvend de ændringer, der er foretaget ved at genstarte systemet.

Anbefalede: