Sådan åbnes Og Lukkes Havne

Indholdsfortegnelse:

Sådan åbnes Og Lukkes Havne
Sådan åbnes Og Lukkes Havne

Video: Sådan åbnes Og Lukkes Havne

Video: Sådan åbnes Og Lukkes Havne
Video: 1001 PERLE/ Justerbar knude / adjustable knot/ Lav selv smykker 2024, Kan
Anonim

Åbning og lukning af porte er ikke svært. Havne behøver typisk ikke at åbnes i den forstand, at de skal åbnes automatisk. Men når du skal lukke porte, skal du i dette tilfælde tænke på operativsystemets sikkerhed. Fordi potentielt farlige porte kan introducere vira eller anden ondsindet software i systemet.

porte
porte

Instruktioner

Trin 1

Portene kræver effektiv sikkerhedssoftware, der skal installeres på computeren. For effektiv beskyttelse er f.eks. Kaspersky Internet Security antivirus egnet. Når du har brug for en bestemt port for at være åben (f.eks. Kræver et systemapplikation, spil eller et program), skal du tilføje en "undtagelsesregel".

Trin 2

Du kan kontrollere havnernes sikkerhed med en gratis online check. For at kontrollere om der er en mulig trussel mod operativsystemets sikkerhed, skal du følge linket https://2ip.ru/port-scaner, og vent derefter på, at scanningen er afsluttet. Hvis der efter kontrol er fundet en port, hvor den røde LYTTE er skrevet, skal den skrives separat i et notesblok, da denne port potentielt er farlig for systemet, og selvom den ikke bruges af ondsindet software på i øjeblikket kan det ske i fremtiden, derfor er det nødvendigt at lukke straks efter afsløring

Trin 3

Du kan lukke en potentielt farlig port ved hjælp af et værktøj kaldet Windows Worms Doors Cleaner (du kan downloade det fra linket https://2ip.ru/download/wwdc.exe). Applikationen kræver ikke installation, så efter download kan du straks starte den. Når du åbner den, vil der blive lagt en liste over porte, du bliver nødt til at lukke nøjagtigt den (eller dem), som scannerens online-port viste under kontrollen. Resten af programindstillingerne bør ikke ændres på nogen måde. Derefter skal du genstarte din computer. Det skal bemærkes, at denne beslutning er hurtig og midlertidig. Mere effektiv beskyttelse er nødvendig for at beskytte din computer i fremtiden

Trin 4

Så snart den ondsindede port er lukket, skal du kontrollere alt omhyggeligt med et effektivt antivirusprogram, da der kan være konsekvenser af handlinger fra en åben port. Hvis du ikke vil købe et antivirusprogram, kan du downloade det gratis CureIt og kontrollere hele systemet. Efter kontrol skal du installere et permanent sikkerhedsværktøj til at arbejde på Internettet. Comodo Internet Security-firewall (programmet er gratis) vil gøre.

Anbefalede: