Sådan Oversættes En Webside

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oversættes En Webside
Sådan Oversættes En Webside

Video: Sådan Oversættes En Webside

Video: Sådan Oversættes En Webside
Video: Translating: Using Chrome to Translate Web Pages 2024, Kan
Anonim

Som et globalt netværk er Internettet ikke begrænset til sider på russisk. Desuden er det russissprogede segment af Internettet stadig ekstremt lille, og mange netværksprojekter og nyhedssider har ingen analoger på russisk. Hvis du har brug for at få oplysninger, der kun findes på et fremmed sprog, kan du bruge værktøjerne til at oversætte websider. I dag er onlineoversættere meget populære såvel som standardfunktionerne i nogle browsere.

Sådan oversættes en webside
Sådan oversættes en webside

Er det nødvendigt

Google Chrome-browser

Instruktioner

Trin 1

Installer Google Chrome-browseren. Downloadlinket kan fås direkte fra Googles startside. Du bliver bedt om at downloade denne browser, når du besøger Googles startside ved hjælp af andre browsere. Det tager mindre end et minut at downloade produktet (afhængigt af hastigheden på din internetforbindelse).

Trin 2

Opret en automatisk sideoversætter kaldet Oversættelsespanelet. For at tilpasse oversættelsespanelet skal du gå til browserindstillingerne og klikke på knappen "Avanceret". I denne menu skal du vælge funktionen "Tilby oversættelse af sider, hvis jeg ikke kender det sprog, de er skrevet på". Nu vises oversættelsespanelet altid, når en side på et fremmed sprog åbnes i browseren.

Trin 3

Oversættelsespanelet kan konfigureres til at oversætte fra ethvert sprog til russisk eller et andet sprog. For at oversætte en side skal du blot klikke på knappen "Oversæt webside-tekst". Overførslen udføres inden for få sekunder. Naturligvis er enhver softwareoversætter ikke særlig nøjagtig, så når du holder musemarkøren over sektioner af teksten ved siden af den, vises den originale tekst i form af en værktøjstip. Dette gøres for at gøre det nemmere at oversætte nogle udtryk på andre måder.

Anbefalede: