Sådan Fjernes En Person Fra Foderet I Odnoklassniki

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes En Person Fra Foderet I Odnoklassniki
Sådan Fjernes En Person Fra Foderet I Odnoklassniki

Video: Sådan Fjernes En Person Fra Foderet I Odnoklassniki

Video: Sådan Fjernes En Person Fra Foderet I Odnoklassniki
Video: Støbning af aluminium. Gør-det-selv koblingsbetræk til Minsk prøve motorcykel! 4 prøv! 2024, Kan
Anonim

På webstedet Odnoklassniki.ru kan brugeren altid være opmærksom på alle de begivenheder, der sker med sine venner. Denne bevidsthed er imidlertid ikke til alles smag. Som et resultat er det ofte nødvendigt at fjerne en ven fra aktivitetsstrømmen.

Sådan fjernes en person fra feedet i Odnoklassniki
Sådan fjernes en person fra feedet i Odnoklassniki

Nyhedsfeed er en nyttig tjeneste

Venners aktivitetsfeed på det sociale Odnoklassniki-netværk er en bekvem service: når alt kommer til alt uden at besøge en ven kan du vide om næsten alle hans handlinger på webstedet med undtagelse af korrespondance med venner. Det betyder ikke noget, om brugeren kunne lide udsagnet, status eller billede, om han kommenterede en persons udsagn, satte "Class!", Startede et nyt spil, fik venner med nye mennesker eller modtog en gave fra nogen - alle vil straks vide om alt dette hans venner. Men hvis du ikke er interesseret i nogen af dine bekendte og ikke ønsker at vide om, hvad der sker i hans liv på stedet, skal du bare fjerne ham fra aktivitetsstrømmen.

Fjernelse fra foderet er enkelt

For at komme i gang skal du gå til din side på det sociale netværk og under status finde i aktivitetsstrømmen, der viser alle oplysninger om dine venners handlinger på webstedet. Vælg en ven. Flyt markøren til en af dens begivenheder i dit feed, og ved siden af offentliggørelsestidspunktet skal du klikke på krydsikonet, hvorved indskriften "Fjern begivenhed fra feedet" straks vises i rullemenuen. Klik på dette tegn og bekræft dit ønske i det nye vindue "Ribbon settings", der åbnes. For at gøre dette skal du markere afkrydsningsfeltet ud for emnet "Deaktiver alle hændelsesmeddelelser …" (i en gruppe eller med en ven). For at fuldføre indstillingerne skal du klikke på knappen "Fjern". Hvis du skifter mening om ikke at spore din vens begivenheder, skal du bruge knappen "Annuller".

Der er også en anden måde at ekskludere en ven fra nyhedsfeed på. For at gøre dette skal du gå til mobilversionen af webstedet, vælge sektionen "Feed" og markere den ven, du vil fjerne fra feedet. Gå til hans startside og nederst på listen over muligheder, find og klik på knappen "Feed", hvorefter du føres til aktivitetssiden for en bestemt person. For at udelukke hans liste over underretninger skal du blot klikke på knappen "Afmeld" næsten øverst på siden. For at bekræfte beslutningen skal du gentage anmodningen ved at klikke på knappen "Ekskluder".

Der er også en mere radikal mulighed for at fjerne en bruger fra aktivitetsstrømmen. For ham skal du afslutte venskabet ved at udelukke personen fra din venneliste.

Gå tilbage til feed

Hvis du på et eller andet tidspunkt beslutter at gendanne en person, der er slettet fra feedet, skal du klikke på linket "Mere" under dit personlige foto og derefter vælge "Skift indstillinger" i rullemenuen. På næste side skal du finde sektionen "Båndindstillinger". Klik på dette link, og en liste over brugere og grupper, der er udelukket fra feedet, åbnes i et nyt vindue. For at vise deres handlinger igen på din væg skal du holde markøren over brugeren og i rullemenuen vælge "Vis i feedet", hvorefter du bliver nødt til at bekræfte beslutningen. For at gøre dette skal du klikke på knappen "Aktivér".

Anbefalede: