Sådan Tilslutter Du En Computer Til Et Domæne

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilslutter Du En Computer Til Et Domæne
Sådan Tilslutter Du En Computer Til Et Domæne

Video: Sådan Tilslutter Du En Computer Til Et Domæne

Video: Sådan Tilslutter Du En Computer Til Et Domæne
Video: Joining a Windows 10 Computer to a Domain 2024, April
Anonim

I Windows bruges domæner som en af måderne til at organisere netværk for en begrænset gruppe computere. Reglerne for interaktion i en gruppe styres fra en eller flere servere, så en forudsætning for at oprette forbindelse til domænet på din computer er, at serveradministratoren opretter en passende konto.

Sådan tilslutter du en computer til et domæne
Sådan tilslutter du en computer til et domæne

Instruktioner

Trin 1

Åbn operativsystemkomponenten ved navn System. Den nemmeste måde at gøre dette på er ved at trykke på tastaturgenvejen WIN + Pause. Ud over denne metode er der andre - for eksempel i Windows 7 og Windows Vista kan du åbne hovedmenuen på "Start" -knappen, højreklikke på "Computer" -linjen og vælge "Egenskaber" fra konteksten menu. Eller du kan højreklikke på genvejen "Denne computer" på skrivebordet og vælge det samme element "Egenskaber".

Trin 2

Klik på knappen Skift indstillinger under Computernavn, Domænenavn og Arbejdsgruppeindstillinger, hvis du bruger Windows 7 eller Windows Vista. Denne handling kræver administratorrettigheder - indtast administratoradgangskoden, når du bliver bedt om det. Hvis du bruger Windows XP, skal du bare gå til fanen "Computernavn".

Trin 3

Klik på knappen "Skift" for at åbne den næste dialogboks. Det har en sektion kaldet "Member" i Windows XP og "Member of Groups" i Windows 7 og Windows Vista. Uanset navnet skal du i alle tre operativsystemer kontrollere "Domæne" -etiketten og indtaste navnet på det domæne, som computeren er tilsluttet.

Trin 4

Klik på knappen "OK", så beder systemet dig om at indtaste det brugernavn og den adgangskode, der er angivet på kontoen for dette domæne. Udskriv dem, og klik på "OK".

Trin 5

Dette afslutter forbindelsesproceduren - i tilfælde af en vellykket godkendelse i domænet vil systemet tilbyde at genstarte computeren, så de nye indstillinger træder i kraft. Hvis det login og den adgangskode, du indtastede, ikke findes på serverne på det angivne domæne, skal du kontakte administratoren for at oprette en ny konto eller give dig et eksisterende login og en adgangskode.

Anbefalede: