Sådan Finder Du IP-adressen På Serveren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du IP-adressen På Serveren
Sådan Finder Du IP-adressen På Serveren

Video: Sådan Finder Du IP-adressen På Serveren

Video: Sådan Finder Du IP-adressen På Serveren
Video: Hvordan din Minecraft server kan få sin egen DNS IP 2024, Kan
Anonim

Brugere af en dedikeret internetforbindelse med høj hastighed, især spillere, skal lejlighedsvis finde ud af serverens IP. Internetprotokoladressen, forkortet IP, vises som fire tal fra 0 til 255 adskilt af perioder, f.eks. 2.94.172.20.

Sådan finder du IP-adressen på serveren
Sådan finder du IP-adressen på serveren

Instruktioner

Trin 1

Klik på Start-knappen, hvis du bruger Windows. Find og klik på kommandoen Kør. Et gråt vindue vises. Skriv "cmd" for at få vist kommandolinjen i et sort vindue. Brug tastaturet til at skrive "ping" og ved siden af adressen på det websted, hvis server-IP du vil vide. Tryk på "Enter" og studer resultatet.

Trin 2

Brug en lignende metode til at få ikke kun IP, men også porten til spilserveren. For at gøre dette skal du først gå ind i spillet og minimere vinduet. Klik på knappen "Start", "Kør", skriv "cmd" og "Enter" fra tastaturet. Skriv "netstat" i kommandolinjen, der vises, og tryk på enter-tasten igen. Få en kolonne med tal, hvoraf den første på hver række er IP, og den anden er det aktive portnummer. Alle nuværende forbindelser vises.

Trin 3

Download specielle programmer såsom L2Dat_EncDec eller L2 FileEdit. For at downloade skal du først angive stien til "System" -mappen. Vælg L2encdecTools i menuen, og indstil derefter INI-filer og 2.ini. Indholdet af denne fil er de oplysninger, du har brug for. Her, under ServerAddr-koden, er serverens IP indeholdt. Når du indlæser det andet program, er algoritmen noget anderledes. Klik i det åbnede vindue "Åbn og dekrypter". Vælg filen l2.ini i systemmappen. Og her er de oplysninger, du har brug for.

Trin 4

Brug specielle webtjenester til at afklare serverens IP. Indtast adressen på det sted, det understøtter i den specielle linje, og få det ønskede resultat. For eksempel leveres denne service af webstedet

Anbefalede: