Sådan Oprettes Et Flersproget Websted

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Flersproget Websted
Sådan Oprettes Et Flersproget Websted

Video: Sådan Oprettes Et Flersproget Websted

Video: Sådan Oprettes Et Flersproget Websted
Video: Как самому создать QR-код в Google-таблицах? +Как создавать красивые QR-коды! 2024, Kan
Anonim

Det globale internetnetværk kaldes globalt, fordi folk fra helt forskellige lande i modsatte ender af kloden kan besøge ethvert sted. For at gøre det nemmere at se dit websted er det værd at gøre det flersproget, dvs. sørge for valg af sprog og visning af sidens indhold afhængigt af valget. Hvis du udvikler et websted på CMS Joomla, er det ikke så svært at implementere flersprogethed.

Sådan oprettes et flersproget websted
Sådan oprettes et flersproget websted

Er det nødvendigt

  • - internettet;
  • - browser;
  • - domæne.

Instruktioner

Trin 1

Gå til udviklerens officielle hjemmeside på https://www.joomfish.net og download det specielle JoomFish-modul. Dette modul er specielt designet til at implementere flersprogethed. Som praksis viser, har webmastere brugt denne algoritme i et dusin år i træk og oplever samtidig ingen problemer

Trin 2

Download også den russiske oversættelse til dette modul. Du kan finde det på linket https://www.joomfish.net/da/downloads/joomfish-translations?start=10. Dette er det officielle sted for dette modul. Udviklere uploader alle versioner gratis. Gå til dit Joomla-arbejdsområde, og find fanen Udvidelser. I sektionen "Extension Manager" skal du klikke på knappen "Download fil og installere" og angive stien til det gemte JoomFish-modul på din computer

Trin 3

Det er bedst at gemme det på dit skrivebord, så du ikke behøver at søge i lang tid senere. Hvis du har brug for andre sprog end russisk og engelsk, se listen over foreslåede sprog på https://joomlacode.org/gf/project/jtranslation/frs/ og vælg dem, du vil have. Download de nødvendige pakker og aktiver dem via fanen "Udvidelser"

Trin 4

Oversæt sidernes indhold ved hjælp af JoomFish-modulets muligheder og din viden. Placer indholdet på dit eget websted ved at konfigurere de nødvendige indstillinger via Joomla-arbejdsområdet. Joomla content management system er et ret ungt projekt, men det er allerede blevet berømt blandt både begyndere og erfarne webudviklere. Med Joomla kan du oprette et ubegrænset antal sider med moderne og smukt indhold.

Trin 5

Generelt kan vi sige, at det ikke er svært at udvikle et flersproget websted ved hjælp af dette modul, det vigtigste er at installere det korrekt, så der senere ikke er nogen fejl.

Anbefalede: