Hvordan Man Laver Et Flash-banner

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Et Flash-banner
Hvordan Man Laver Et Flash-banner

Video: Hvordan Man Laver Et Flash-banner

Video: Hvordan Man Laver Et Flash-banner
Video: Применение б.у. ПВХ баннера. Сварка ткани, установка люверсов в домашних условиях. PVC banner. 2024, Kan
Anonim

Det største problem for en webstedsadministrator er at tiltrække besøgende. For at løse dette problem vil webstedet blive fyldt med unikt og interessant indhold, der arrangeres konkurrencer og naturligvis tiltrukket af webstedsdesignet. I dag er det ikke ualmindeligt, at smukke flashbannere flagrer på websteder. Et banner oprettet ved hjælp af flashteknologi er et vidunderligt middel til at tiltrække besøgende på stedet. Bannere kan bruges som et designelement eller som et link til en ressource, reklame. Der er sandsynligvis mange metoder til at oprette bannere, men vi vil fokusere på at oprette et banner gennem aleo flash intro banner maker-programmet. Det giver dig mulighed for at finjustere alle parametrene for flashbanneret. Derudover er der et vindue, hvor dit fremtidige banner med alle effekter straks vises. Enkelt og praktisk.

Hvordan man laver et flash-banner
Hvordan man laver et flash-banner

Er det nødvendigt

Aleo flash intro banner maker program

Instruktioner

Trin 1

Så lad os begynde at oprette et flash-banner. Vi starter Aleo flash intro banner maker-programmet, nederst ser vi "projekt" -knappen, klik derefter på "nyt projekt". Fanen "størrelse og solid" åbnes, her indstiller vi størrelsen på det fremtidige banner, rullehastigheden for "billedhastigheds" -videoen, "form" -formen, du kan lave en "kant" -ramme. Hvis det ønskes, skal du indsætte en lydfil og andre indstillinger på denne fane.

Den næste fane er "baggrund". Hun er ansvarlig for baggrunden af Flash-banneret. Der er to mulige baggrundsmuligheder - farve og billede. Når du vælger en farve, kan du gøre baggrunden gennemsigtig, vælge en solid farve og oprette en gradientfarve. Når du vælger et billede, kan du bruge standardbillederne "og clipart" eller din egen "tilføj".

Det mest interessante og vigtige er fanen "effekt". Hun er ansvarlig for alle effekterne på vores banner, hvis fantasien fungerer godt, så kan du oprette et kunstværk. Der er mange effekter her, så det giver ingen mening at liste dem alle, de er opdelt i kategorier, der er lydeffekter. Det er muligt at tilføje flere effekter. For at gøre dette skal du markere afkrydsningsfeltet "understøtter mere end en effekt", og mens du holder ctrl-tasten nede, skal du vælge de effekter, du kan lide.

Fanen "tekst og billede" giver dig mulighed for at skrive tekst på banneret og sætte et billede på det. Fleksibel justering af teksten giver dig mulighed for at anvende den størrelse, skrifttype, farve, placering og effekt, du kan lide. Det er muligt at registrere et link til dit websted på banneret, for dette vælger vi https://www.yoursait.com og registrer din adresse

Den næste fane "weblink" giver dig mulighed for at indstille et link til den ressource, der åbnes, når du klikker på flash-banneret.

Aleo flash intro banner maker program
Aleo flash intro banner maker program

Trin 2

Lad os gå videre til den sidste del af oprettelsen af et flash-banner. Vi sender det fra programmet, for dette trykker vi på "publish banner" -> "publish". Vælg formatet til lagring af filen: swf, gif, avi. Marker "Opret HTML-kode" for at generere HTML-kode. Klik på "kopier html-kode til udklipsholder" og indsæt koden i webstedsfilen. Hvis et websted oprettes gennem en skabelon, angives stien til flashbanneret simpelthen.

Anbefalede: