Sådan Får Du Vist Historik I Google Chrome

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Vist Historik I Google Chrome
Sådan Får Du Vist Historik I Google Chrome

Video: Sådan Får Du Vist Historik I Google Chrome

Video: Sådan Får Du Vist Historik I Google Chrome
Video: Как скачать Гугл Хром на компьютер и ноутбук для начинающих 2024, April
Anonim

Google Chrome er en multifunktionel browser, der giver dig mulighed for at udføre næsten enhver handling for at surfe på nettet. Især kan du altid se de sider, du har besøgt, søge i logfilen eller rydde den. Til dette bruges de tilsvarende indstillingselementer.

Sådan får du vist historik i Google Chrome
Sådan får du vist historik i Google Chrome

Instruktioner

Trin 1

Åbn Google Chrome-browseren i systemet, og gå til indstillingerne ved hjælp af det tilsvarende ikon øverst til højre i programvinduet. På listen, der vises, skal du bruge indstillingen "Historie" til at få adgang til de viste sider. Du kan også bruge tastaturgenvejen Ctrl og V til hurtig adgang til loghåndtering.

Trin 2

I programvinduet vil du se en liste over de sider, du har besøgt. Browseren tilbyder et stort antal funktioner til at arbejde med den gemte historie. Så for at gå til et allerede besøgt sted skal du klikke på et af de links, der er angivet i fanen. Hvis det valgte sted er blevet besøgt flere gange den dag, skal du klikke på pilikonet overfor den ønskede linje. I kontekstmenuen, der vises, skal du vælge indstillingen "Andre poster for dette websted". På den næste side vil du se antallet af besøg på dette websted i hele tidsperioden.

Trin 3

For at fjerne en bestemt post fra tidsskriftet skal du også klikke på pilikonet overfor det ønskede element. Vælg den anden mulighed "Slet fra historik" for at slette dette element fra browserhukommelsen. Hvis du vil slette flere specifikke journalposter på én gang, skal du holde markøren over positionen til venstre for det tidspunkt, du besøgte webstedet, og markere den blok, der vises. Således kan du vælge flere ressourcer, der er anført på listen, og derefter klikke på knappen "Fjern valgte emner". De markerede ressourcer fjernes fra listen over sider i historikken.

Trin 4

Hvis du leder efter et bestemt sted eller navnet på en bestemt ressource og dens titel i historikresultaterne, skal du bruge søgefeltet øverst i browservinduet. Indtast dit søgeudtryk i dette afsnit, og klik derefter på Søgehistorik. Fundne matchende resultater vises i programmets søgevindue.

Trin 5

Brug linket "Ryd historik" til fuldstændig sletning. I menuen, der vises, skal du markere afkrydsningsfelterne ud for de emner, du vil slette. Du kan også rydde historik i en bestemt periode eller slette andre data udover loggen, såsom cache eller gemte adgangskoder. Klik på "Ryd historik" for at anvende indstillingerne. Sletningen af logposter er fuldført.

Anbefalede: