Sådan Får Du Vist Forespørgselsstatistikker

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Vist Forespørgselsstatistikker
Sådan Får Du Vist Forespørgselsstatistikker

Video: Sådan Får Du Vist Forespørgselsstatistikker

Video: Sådan Får Du Vist Forespørgselsstatistikker
Video: Min hund er ond ?! Red reddehaters hund fra fangenskab! 2024, April
Anonim

Weboptimeringsmaskiner såvel som seospecialister ("SEO'er") bruger ofte tjenesten til visning af forespørgselsstatistikker. Det skete så, at denne tjeneste kun var åben for annoncører, og den blev oprettet specielt til dem. Men du behøver ikke at annoncere for at få adgang til disse sektioner.

Sådan får du vist forespørgselsstatistikker
Sådan får du vist forespørgselsstatistikker

Er det nødvendigt

Brug af tjenester til statistik over anmodninger fra Yandex, Rambler og Google

Instruktioner

Trin 1

Måske er den mest besøgte tjeneste i Rusland wordstat fra Yandex. For at vælge forespørgsler skal du bare klikke på følgende link https://wordstat.yandex.ru/?cmd=words og indtaste den forespørgsel, du er interesseret i, i feltet "Nøgleord og sætninger". Når du har klikket på "Find" -knappen, vises en tabel foran dig, i venstre side, hvor de mest populære forespørgsler vises, og til højre vises tilstødende forespørgsler.

Trin 2

Hvis du stadig ikke har fundet et svar på din anmodning, kan du prøve at bruge de angivne operatører, som kan ses her https://help.yandex.ru/advq/?id=658869. Ofte leveres hjælp fra relaterede forespørgsler - disse er lignende søgeresultater.

Trin 3

Glem ikke, at spørgsmålet om forespørgselsstatistik er forskelligt for regioner, så hvis du er interesseret i regional promovering, skal du bruge fanen "Efter regioner". Der skal du også angive dit valg - en region eller en by.

Trin 4

Rambler (Rambler) er ikke mindre velkendt søgemaskine end Yandex, men klart ringere i positioner og for nylig og fuldt ud ved hjælp af søgeteknologier fra ovennævnte firma. For at gå til tjenesten til kontrol af forespørgselsstatistikker skal du klikke på linket https://adstat.rambler.ru/wrds/. I det tomme rektangulære felt skal du indtaste ordene eller sætningerne af interesse og derefter klikke på knappen "Beregn".

Trin 5

Denne tjeneste er tydeligvis ringere end Yandex, men der er også et regionalt problem: Marker afkrydsningsfeltet ud for emnet "Geografi af anmodninger" eller klik på linket "Statistik efter geografi" og klik på den tilsvarende knap.

Trin 6

Google har to produkter, der giver dig mulighed for at oprette en objektiv vurdering af de indtastede forespørgsler: Ved hjælp af søgeordstjenesten kan du vælge den mest relevante forespørgsel, og Googles sammenlignende søgestatistik giver en idé om den avancerede forespørgsel.

Trin 7

Nøgleordstjenesten (AdWords) er en analog af Wordstat fra Yandex, du kan finde den på følgende link https://adwords.google.dk/select/KeywordToolExternal. Søgestatistikker kan ses på denne side

Anbefalede: