Byggeri I Minecraft: Slot, Portal Til Himlen / Helvede, Portal Til Ender World

Indholdsfortegnelse:

Byggeri I Minecraft: Slot, Portal Til Himlen / Helvede, Portal Til Ender World
Byggeri I Minecraft: Slot, Portal Til Himlen / Helvede, Portal Til Ender World

Video: Byggeri I Minecraft: Slot, Portal Til Himlen / Helvede, Portal Til Ender World

Video: Byggeri I Minecraft: Slot, Portal Til Himlen / Helvede, Portal Til Ender World
Video: How to make an End Portal in Minecraft (PC/XBOX/PS4) 2024, April
Anonim

Minecraft er et af de mest populære spil blandt spillere i alle aldre. En af de vigtigste handlinger, uden hvilke brugere ikke vil være i stand til at overleve i verden af dette spil, er konstruktion. Et hus, et slot, en portal til paradiset, en portal til Ender-verdenen - alt dette er strukturer, der skal bygges af enhver indbygger i Minecraft.

Byggeri i Minecraft: slot, portal til himlen / helvede, portal til Ender World
Byggeri i Minecraft: slot, portal til himlen / helvede, portal til Ender World

Konstruktion i Minecraft er nødvendig, fordi bygninger vil tjene som en fæstning for spillere, et pålideligt forsvar, der kan beskytte dem mod andre spillere og mobs (computerfjender).

Hvordan man bygger et slot i Minecraft

For at bygge et slot i Minecraft skal karakteren vælge et sted, hvor han vil arbejde. Det er mest rimeligt at vælge et fladt sted, hvorved der vil være grundlæggende ressourcer og materialer: træ, sten osv. Erfarne spillere anbefaler at vælge flade områder oven på klipper og bjerge. Dette arrangement vil kun gøre det sværere for mobs at komme til dit hus.

Til selve konstruktionen skal du samle et stort antal mursten og sten. Spilleren bestemmer det nøjagtige antal ressourcer for sig selv baseret på slottets størrelse, antallet af bygninger osv. Hvis en person ikke kan bestemme, hvilken form hans slot skal have i Minecraft, kan du fokusere på bygningerne fra andre spillere eller fotografier af ægte middelalderlige fæstninger og bastioner.

For at slottet skal stå fast og i lang tid, er det vigtigt at grave et hul til fundamentet. Jo dybere og bredere den er, jo mere pålidelig vil strukturen være. Efter fundamentet skal du bygge vægge og et tag. Til førstnævnte kan du bruge stenblokke, til sidstnævnte ler.

Glem ikke døre og vinduer. Porten og indgangen kan beskyttes med en træstruktur og vinduesåbningerne med gitre. Hvis karakteren værdsætter hans sikkerhed, kan han lave smuthuller og forstærke dem med stålstænger.

Spilleren kan designe slottsindretningen med fokus på deres egen smag og præferencer. Det ville være klogt at stille flere rum til værkstedet, ressourcer, udstyr osv.

Sådan bygger du en portal til himlen / helvede uden mods

Paradise er et af stedene i Minecraft. Den indeholder genstande, ressourcer, mobs osv., Der er utilgængelige under normale forhold. For at komme til dette sted skal spilleren bygge en portal. Hvis en spiller ikke ønsker at spilde tid på dette, kan han bruge mods. Hvis karakteren uafhængigt vil bygge en portal til paradis, skal han udføre flere handlinger:

  • gå til helvede og samle en glødende sten eller let støv;
  • finde en arbejdsbænk og oprette glødende blokke fra ressourcer;
  • bygge et 4x4 rektangel af materialet;
  • anbring vand mellem klapperne.

For at opbygge en portal til helvede uden mods skal du gøre de samme trin. Kun i stedet for glødende blokke skal du bruge obsidian, og i stedet for vand - en lighter.

Sådan bygger du en portal til Ender-verdenen

Ender World er et andet sted, der er værd at besøge for Minecraft-beboere. En stærk drage bor i sin enorme størrelse. Hvis karakteren kan besejre ham, vil han modtage utrolig mange skatte.

Du kan komme til placeringen via portalen. Du kan enten finde den eller bygge den selv. For at finde strukturen har spilleren brug for arten af Eye of Ender. Emnet fungerer som et kompas i søgningen efter portalen.

For at opbygge en portal skal spilleren have 12 artefakter og det samme antal blokke. Efter at have bygget den samme struktur som i de tidligere tilfælde, skal karakteren sætte et øje på hver af blokkene. Derefter er det kun at gå ind i portalen, men du skal ikke gå til Ender-verdenen uforberedt, da det er meget vanskeligt at besejre dragen.

Anbefalede: