Sådan Bringes Mail Til Skrivebordet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bringes Mail Til Skrivebordet
Sådan Bringes Mail Til Skrivebordet

Video: Sådan Bringes Mail Til Skrivebordet

Video: Sådan Bringes Mail Til Skrivebordet
Video: Hvordan jeg byggede min egen motorcykel DEL 1- At finde den rigtige MC 2024, Kan
Anonim

Enhver internetbruger vænner sig hurtigt til at kontrollere deres postkasse flere gange om dagen. Mange mennesker skaffer sig flere postkasser. Det er ikke særlig praktisk at åbne browseren først og derefter en efter en alle siderne. For ikke at skulle gøre dette kan du samle al mail i en boks og bringe genvejen til mailklienten eller den ønskede side til skrivebordet.

Sådan bringes mail til skrivebordet
Sådan bringes mail til skrivebordet

Er det nødvendigt

  • - en computer med et Windows-operativsystem
  • - Internetforbindelse;
  • - mail klient.

Instruktioner

Trin 1

Når du bruger en e-mail-klient, kan der oprettes en genvej ved hjælp af menuen Start. Find afsnittet "Programmer" og i det - navnet på din mailklient. Klik på den med højre museknap. En rullemenu vises foran dig, hvor der er en "Opret genvej" -funktion.

Trin 2

Træk genvejen til skrivebordet. Det er et programikon, og navnet ligner oftest "Genvej til …". Hvis det ikke passer dig meget, skal du stå på ikonet med musen og højreklikke. Du kan ændre navnet til det, du bedst kan lide. For eksempel kan det bare være programmets navn uden ordet "genvej".

Trin 3

Hvis du foretrækker at bruge webgrænsefladen, skal du gå til din postkasse og kopiere adressen. Luk eller minimer browservinduet og alle andre programmer.

Trin 4

Placer musen på skrivebordet. Højreklik. En plade vises foran dig, hvor der øverst er en "Opret" funktion og en pil. En mappe eller genvej foreslås oprettet. Vælg det andet.

Trin 5

Du vil se en anden plade med et vindue - "Etiketplacering". Indtast din postkasseadresse i feltet. Klik på "Næste".

Trin 6

Systemet beder dig om at indtaste et navn til genvejen. Navngiv det, hvad der passer dig. Dette kan f.eks. Være "Mail on Rambler", "Mail.ru" og generelt hvad du vil. Klik på knappen Afslut. Genvejen dukkede op på dit skrivebord. Ved at klikke på den, går du direkte til din mailside. Det er sandt, at det er muligt, at du første gang skal indtaste dit brugernavn og din adgangskode.

Anbefalede: