Sådan Bruges Hamachi

Sådan Bruges Hamachi
Sådan Bruges Hamachi

Video: Sådan Bruges Hamachi

Video: Sådan Bruges Hamachi
Video: РЕШАЮ ВСЕ ПРОБЛЕМЫ С ХАМАЧИ КАК ПРАВИЛЬНО НАСТРОИТЬ Hamachi КАК ИГРАТЬ В МАЙНКРАФТ ПО СЕТИ С ДРУГОМ 2024, Kan
Anonim

Hamachi er et program, hvor du kan oprette et privat lokalt netværk via internettet. Oftest bruges det af spillere. Takket være hamachi er det muligt at spille gamle spil, hvis servere længe har været lukket, over netværket samt udveksle filer og oprette chats. For at bruge alle disse funktioner skal du vide, hvordan du bruger hamachi.

Sådan bruges hamachi
Sådan bruges hamachi

Først og fremmest skal du downloade programmet. Den nemmeste måde at gøre dette på er fra siden https://hamachiinfo.ru/. Efter download og installation beder programmet dig om at komme med et login og tildeler automatisk en permanent IP-adresse.

Derefter skal du oprette et nyt netværk eller oprette forbindelse til et eksisterende. For at gøre dette skal du klikke på knappen "Netværk". Når du opretter et netværk, skal du komme med dets navn, adgangskode og derefter klikke på "Opret". I programmets hovedvindue vises dets navn, som du skal fortælle dine venner. Hvis du har brug for at oprette forbindelse til et eksisterende netværk, skal du bruge dets navn og adgangskode.

Når netværket oprettes, og alle har tilsluttet sig det, skal du oprette en spilserver. Dette gøres normalt direkte fra spilmenuen i multiplayer eller online-elementet. Når en person opretter en server, skal andre slutte sig til ham ved at gå til det samme menupunkt og indtaste hans hamachi IP-adresse der.

Hvis alt er gjort korrekt, men spillet ikke fungerer, kan årsagen måske ligge i antivirusprogrammet. I dette tilfælde skal du gå til dets indstillinger og oprette en ekskluderingsregel for hamachi. Alternativt kan du deaktivere firewallen fuldstændigt, men dette er fyldt med infektion med computervirus. Alle indstillinger afhænger af typen af antivirus, så vi giver dem ikke.

Der er mange nuancer i, hvordan man bruger hamachi (hamachi), så ofte er der forskellige fejl, hvis hovedårsag er antivirus, der blokerer programmets arbejde. Men hvis du forstår alle vanskelighederne, kan du nyde gamle, men yndlingsspil med venner.

Anbefalede: