Sådan Betaler Du Online Med Et Kort

Indholdsfortegnelse:

Sådan Betaler Du Online Med Et Kort
Sådan Betaler Du Online Med Et Kort

Video: Sådan Betaler Du Online Med Et Kort

Video: Sådan Betaler Du Online Med Et Kort
Video: Sådan betaler du en regning i Nordea netbank - Borgerservice to go 2024, April
Anonim

For at foretage onlinekøb er det praktisk at betale for de varer, du kan lide, med et kort. Næsten ethvert bank- og elektronisk kort er egnet til disse formål. Og mange banker opkræver bonusser, når de betaler med et kreditkort.

Sådan betaler du online med et kort
Sådan betaler du online med et kort

Er det nødvendigt

et bank- eller elektronisk kort udstedt i dit navn

Instruktioner

Trin 1

Mange sider, både russiske og udenlandske, tilbyder betaling for deres tjenester eller varer ved hjælp af et bankkort. For at betale på Internettet med et kort skal du påfylde saldoen til det krævede beløb. Derefter skal du gå til det sted, hvor du skal foretage en betaling, vælge det ønskede produkt eller den ønskede tjeneste og klikke på betalingsknappen. Du får vist en liste over alle tilgængelige betalingsmetoder på siden. Vælg at betale med kort (normalt Visa eller Mastercard) og følg instruktionerne på hjemmesiden.

Trin 2

Hvis du foretager et køb for første gang, skal du indtaste kortoplysningerne: kortnummer, ejerens navn, afdelingskode, kortets udløbsdato. Når du har indtastet alle data, skal du klikke på knappen Bekræftelse af betaling. Det krævede beløb vil blive opkrævet fra kortet, og din ordre bliver behandlet.

Trin 3

Mange udenlandske websteder accepterer betalinger via de populære betalingssystemer PayPal og Alertpay. For at betale for et køb ved hjælp af et kort gennem disse systemer, skal du registrere dig hos dem og linke dit bankkort til din konto. Visa Classic og højere, Mastercard, Discover-kort er egnede til disse formål. For nylig blev det muligt at linke til en konto og betale regninger ved hjælp af virtuelle Visa-kort, som kan udstedes i mange banker. Når du betaler for tjenester eller varer ved hjælp af sådanne betalingssystemer, trækkes penge direkte fra dit bankkort.

Trin 4

Hvis du ikke har et bankkort, og siden kun accepterer denne type betaling, kan du få et elektronisk kort. For eksempel kan du bruge tjenesterne i QIWI-betalingssystemet. For at gøre dette skal du bestille et virtuelt Visa-kort til det beløb, du har brug for for at foretage køb via en betalingsterminal eller ved hjælp af en mobiltelefon. Der sendes en besked til din mobiltelefon med kortoplysningerne, som skal meddeles sælgeren for at gennemføre transaktionen. Et sådant kort er gyldigt i 3 måneder, hvorefter saldoen fra kortet overføres til din Qiwi-tegnebog.

Anbefalede: