Sådan Oprettes En E-mail-adresse

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En E-mail-adresse
Sådan Oprettes En E-mail-adresse

Video: Sådan Oprettes En E-mail-adresse

Video: Sådan Oprettes En E-mail-adresse
Video: Sådan opretter du en e-mail adresse på din kopimaskine 2024, Kan
Anonim

I dag er e-mail nødvendigt for enhver person, som en mobiltelefon, computer eller andre moderne enheder. En bred vifte af gratis e-mail-tjenester gør det hurtigt og nemt at oprette en postkasse og oprette en e-mail-adresse.

Sådan oprettes en e-mail-adresse
Sådan oprettes en e-mail-adresse

Instruktioner

Trin 1

Vælg en gratis e-mail-tjeneste. Blandt de mest almindelige i øjeblikket: Mail, Rambler, Gmail, Yandex. Gå til webstedet for service. Find på siden ordene "Registrering i mail", "Opret en postkasse" osv., Klik. Som regel er indskriften placeret under felterne "navn" og "adgangskode" i afsnittet "Mail". For eksempel er der på webstedet mail.ru øverst til venstre et blåt "Mail" rektangel.

Trin 2

En e-mail-registreringsformular åbnes. Udfyld alle felter markeret med en rød stjerne. Find et navn til din postkasse. Vi bliver nødt til at vise lidt fantasi ved at vælge et mindeværdigt, simpelt og ledigt navn. Indtast navnet på posten i feltet "e-mail". Det er meget praktisk at oprette en kasse med et telefonnummer - celle eller hjem. Med et navn som det vil det ikke være et problem at diktere e-mail over telefonen. Når du tilmelder dig mange tjenester, kan du vælge forskellige zoner (der er muligheder på mail.ru: list.ru, inbox.ru, bk.ru). Hvis postkassens navn, du kom på allerede er taget, skal du tjekke i andre zoner.

Trin 3

Vælg en adgangskode til din e-mail. Hold det ikke simpelt, bland tal, store og små bogstaver i din adgangskode. Stol ikke på hukommelse, det er bedre at skrive adgangskoden ned et eller andet sted. Udfyld resten af felterne. Vælg et sikkerhedsspørgsmål, og indtast svaret på det - dette er nødvendigt for at gendanne din adgangskode, hvis du mister den. Klik på Registrer. Derefter oprettes boksen, og du kan komme ind i den ved at indtaste dit navn og din adgangskode i de relevante felter.

Trin 4

I "Indstillinger" kan du ændre nogle parametre for mail, for eksempel indstille formatet på overskriften, underskrifter. Der kan du også vælge antallet af bogstaver, der vises på siden, placere en startside. Mange tjenester tilbyder også justering og udvidelse af postkassens størrelse. I afsnittet "Adressebog" skal du indtaste de kendte adresser, som du vil sende breve til. På denne måde behøver du ikke at indtaste din e-mail hver gang før du sender e-mails.

Anbefalede: