Sådan Oprettes Et Websted Til Hosting

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Websted Til Hosting
Sådan Oprettes Et Websted Til Hosting

Video: Sådan Oprettes Et Websted Til Hosting

Video: Sådan Oprettes Et Websted Til Hosting
Video: Sådan opretter du en Wordpress hjemmeside 2024, Kan
Anonim

Normalt leveres færdige websteder i denne form: motorfiler såvel som selve webstedets filer og databasen. Lad os overveje et eksempel på installation af et websted på en hosting, der kører på WordPress content management system.

Sådan oprettes et websted til hosting
Sådan oprettes et websted til hosting

Er det nødvendigt

Computer, internetadgang

Instruktioner

Trin 1

Umiddelbart bemærker vi, at du allerede skal have et delegeret domæne knyttet til din hosting.

Trin 2

Indlæser motoren til hosting. Brug ftp-manager til at gå til din personlige konto på hosting (det gratis FileZilla-program er velegnet som en ftp-manager). Højre side af programmet viser status for filer på hosting, venstre - på computeren. Find "Wordpress" -mappen på din computer gennem programmets venstre side, og kopier dens indhold til din webstedsmappe på hosting. Denne mappe kan findes i public-html-biblioteket. Når platformen er uploadet til webstedet, skal du fortsætte til næste trin.

Trin 3

Gå til hostingadministratorpanelet, opret en ny bruger og adgangskode til det.

Trin 4

På hovedsiden i hosting-adminpanelet skal du klikke på genvejen "MySQL-databaser". Du føres til en side, der giver dig mulighed for at downloade databaser fra din computer. Find den nødvendige database på din pc, og indlæs den gennem det relevante vindue.

Trin 5

Bind den tidligere oprettede bruger til den indlæste database, og giv ham derefter alle rettigheder (et tilsvarende vindue vises).

Trin 6

Brug ftp-manager til at finde filen config.php (config-sample.php) i rodmappen til webstedet og åbne den til redigering. Indtast navnet på den indlæste database i feltet "Databasenavn" i feltet "Brugernavn", indtast henholdsvis navnet på den tidligere oprettede bruger. I adgangskodefeltet skal du indtaste den adgangskode, du har angivet, når du opretter bruger. Gem ændringer, og opdater filen på serveren. Hvis filen hedder config-sample.php, skal du omdøbe den config.php. Installationen af webstedet til hosting er afsluttet.

Anbefalede: