Sådan Oprettes En Server Fra Bunden

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Server Fra Bunden
Sådan Oprettes En Server Fra Bunden

Video: Sådan Oprettes En Server Fra Bunden

Video: Sådan Oprettes En Server Fra Bunden
Video: Creating a Web Server from Scratch in C 2024, April
Anonim

Spillet Counter Strike 1.6 fik sin popularitet ikke kun på grund af den spændende gameplay, men også på grund af evnen til uafhængigt at organisere det, lave dine egne indstillinger og invitere eventuelle rivaler. Næsten alle kan oprette en server fra bunden; alt hvad du skal gøre er at konfigurere den relevante software.

Sådan oprettes en server fra bunden
Sådan oprettes en server fra bunden

Er det nødvendigt

  • - hldsupdatetool;
  • - AmxModX;
  • - dproto.

Instruktioner

Trin 1

Installer den HLDS-server, der følger med spillet. Dette program er en dedikeret server til Half Life og Counter Strike-spil. Det er bedre at køre det på en separat computer. Download hldsupdatetool-værktøjet fra Internettet og installer det i enhver praktisk mappe.

Trin 2

Kør den eksekverbare fil hlds.exe, og vent, indtil proceduren for opdatering af de nødvendige filer er afsluttet. Start derefter hlds igen, vælg de parametre, der er nødvendige for spillet, og klik på knappen Start server.

Trin 3

For at konfigurere konfigurationen skal du redigere server.cfg-filen i cstrike-spilmappen. For at gøre dette skal du højreklikke på filen og vælge "Åbn med …" - "Notesblok". Du kan også bruge en hvilken som helst anden teksteditor i stedet for Notesblok.

Trin 4

Angiv servernavnet i værtsnavnelinjen og antallet af tilgængelige slots til spillet i maxplayere. Kortet specificerer det kort, hvorfra spillet starter. Sv_lan er ansvarlig for at aktivere eller deaktivere lokal servertilstand. Mp_autoteambalance er ansvarlig for den automatiske balance mellem hold, mp_buytime er tiden til at købe våben, mp_freezetime er starttidspunktet for runden. Når du har gennemført alle indstillingerne, skal du gemme ændringerne.

Trin 5

For at kunne spille på serveren gennem NoSteam-klienter skal du installere dproto-tilføjelsesprogrammet ved at downloade det fra Internettet. Når du har pakket den resulterende fil ud, skal du slippe dens indhold i tilføjelsesmappen til spillet. Flyt dproto.cfg-filen til cstrike-biblioteket.

Trin 6

AmxModX er installeret i cstrike-mappen. Download AMX-serverarkivet fra internettet, og pak det ud. Flyt indholdet af tilføjelsesmappen til spillets cstrike-bibliotek, og erstatt alle filer fuldstændigt.

Trin 7

Åbn filen plugins.ini i addons / metamod / biblioteket ved hjælp af Notesblok eller en hvilken som helst anden teksteditor. Tilføj linjen: win32 addons / amxmodx / dlls / amxmodx_mm.dll win32 addons / dproto / dproto.dll

Trin 8

Opret en genvej til hlds.exe. For at gøre dette skal du højreklikke på filen - "Opret genvej"). Gå til dens egenskaber (højre museknap - "Egenskaber"). Tilføj følgende parametre til objektfeltet: -game cstrike + map map_name + maxplayers 20 + exec server.cfg -noipx + sv_lan 0 -console Efter kortværdien skal du angive navnet på det kort, du vil spille på. Maxplayers er ansvarlig for det maksimale antal spillere på serveren.

Trin 9

Flyt den oprettede genvej til dit skrivebord, og brug den til at starte serveren.

Anbefalede: