Sådan Sender Du SMS Gratis

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sender Du SMS Gratis
Sådan Sender Du SMS Gratis

Video: Sådan Sender Du SMS Gratis

Video: Sådan Sender Du SMS Gratis
Video: НОВЫЙ БЕСПЛАТНЫЙ ГЕНЕРАТОР НОМЕРОВ (БЕСПЛАТНОЕ SMS) БЕСПЛАТНЫЙ ВИРТУАЛЬНЫЙ НОМЕР ДЛЯ ПОЛУЧЕНИЯ SMS 2024, April
Anonim

For gratis SMS-afsendelse kan du bruge mobiloperatørers websteder, men afklar først til hvilken operatør abonnenten, du vil skrive, har forbindelse til.

Sådan sender du SMS gratis
Sådan sender du SMS gratis

Instruktioner

Trin 1

Send SMS til Megafon-abonnenten fra det officielle websted. Vær opmærksom på bunden af siden - der er en knap "Send sms / mms". Klik på den, og du vil se et felt til meddelelsens tekst. En abonnent på Megafon-netværket kan sende en besked på op til 150 tegn. Skriv din tekst, indtast det telefonnummer, som du vil sende beskeden til. Bemærk, at koden allerede er indtastet, så du behøver kun at ringe 7 cifre af nummeret. Under feltet til tekstbeskeden vil du se et vindue, hvor du skal indtaste de ord, der er skrevet med ulæselig skrifttype på billedet. Skriv ord med latinske bogstaver, observer mellemrum. Klik på knappen "Send". På den side, der vises på skærmen efter afsendelse af en besked, kan du kontrollere leveringsstatus eller begynde at skrive en anden besked.

Trin 2

Brug MTS-webstedet. Husk - for at sende SMS fra webstedet er det nødvendigt, at du selv er MTS-abonnent. Se nærmere på højre side af siden. Der, med småt under overskriften "Ofte påkrævet", vil du se knappen "Send sms / mms" - klik på den. Du vil se 3 felter til udfyldning, i det første indtast dit telefonnummer (MTS kræves), i det andet vindue - nummeret på den abonnent, du vil skrive, i det tredje felt skal du indtaste teksten. Tekstens længde bør ikke overstige 140 tegn, når du skriver med latinske bogstaver, og 50, når du skriver på kyrillisk. Når meddelelsen er klar, skal du klikke på Næste. Du vil se et felt til indtastning af en hemmelig kode, som sendes til dit nummer i form af SMS inden for et eller to minutter. Indtast koden, send en besked.

Trin 3

Skriv en SMS til en Beeline-abonnent fra webstedet. Det er ret vanskeligt at finde det krævede afsnit på selve webstedet, så brug linket https://www.beeline.ru/sms/index.wbp. I det øverste felt skal du indtaste koden og nummeret på abonnenten. Skriv i tekstfeltet nedenfor i specialfeltet (længden på både kyrillisk og latin bør ikke overstige 140 tegn). I det specielle felt skal du indtaste sikkerhedskoden fra billedet, sende en besked.

Anbefalede: