Sådan Sender Du Mail Til En E-mail-adresse

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sender Du Mail Til En E-mail-adresse
Sådan Sender Du Mail Til En E-mail-adresse

Video: Sådan Sender Du Mail Til En E-mail-adresse

Video: Sådan Sender Du Mail Til En E-mail-adresse
Video: Gmail: Sending Email 2024, Kan
Anonim

I dag har Internettet for mange fuldstændigt erstattet almindelig post. Netbrugere sender hundreder af millioner af e-mails til hinanden hver dag. Når du har en registreret postkasse på en af de tilgængelige servere på netværket, kan du nemt sende e-mail til en e-mail-adresse.

Sådan sender du mail til en e-mail-adresse
Sådan sender du mail til en e-mail-adresse

Instruktioner

Trin 1

Lad os sige, at du er registreret på Mail.ru-mailserveren, som er meget populær på Internettet. Når du har angivet dit brugernavn og din adgangskode, skal du gå til din postkasse. Øverst på siden, der åbnes, vil du se en linje med påskriften "@ mail.ru" og ved siden af fanerne: "Skriv", "Kontroller", "Adresser," Mere.

Trin 2

Foretag et klik med venstre museknap på fanen "Skriv". En side med navnet "Nyt bogstav" åbnes foran dig.

Trin 3

Skriv e-mail-adressen (e-mail) til modtageren af din besked i den tomme adresselinje efter ordet "Til".

Trin 4

Udfyld linjen med titlen "Emne" ved at skrive et par ord i den (fra hvem brevet, for hvem, om hvad osv.). Dette skal gøres, så adressaten ikke ved et uheld sender det modtagne brev til "spam" -boksen eller sletter, hvis din e-mail endnu ikke er kendt for ham, og også for at gøre det lettere at finde det ønskede brev i den overfyldte postkasse.

Trin 5

Skriv bogstavteksten i det tomme rektangulære mellemrum under fanen "Vedhæft fil". Ved hjælp af fanerne i linjen øverst i rektanglet kan du vælge den ønskede skrifttypestil, dens farve, indsætte humørikoner i brevet, kontrollere stavning osv.

Trin 6

Vedhæft den krævede fil til din besked (selvfølgelig, hvis det kræves) ved at klikke på fanen "Vedhæft fil". Dette kan være et fotografi, et dokument eller selve brevet, som du tidligere skrev og gemte på din computer.

Trin 7

Når brevet er skrevet, vedhæftes alle de nødvendige filer, klik på fanen "Send" i nederste venstre hjørne af siden, og dit brev vil gå på vej til adressaten.

Anbefalede: