Sådan Får Du Vist Mms Beeline Via Internettet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Vist Mms Beeline Via Internettet
Sådan Får Du Vist Mms Beeline Via Internettet

Video: Sådan Får Du Vist Mms Beeline Via Internettet

Video: Sådan Får Du Vist Mms Beeline Via Internettet
Video: Маша и Медведь (Masha and The Bear) - Маша плюс каша (17 Серия) 2024, April
Anonim

En MMS (Multimedia Messaging Service) er en tekstbesked, undertiden i formateret skrifttype, som en mediefil er knyttet til - et billede, en video eller en musik. I henhold til MMS 2.0-standarder er størrelsen af sådanne meddelelser ikke mere end 999 Kb, men på nogle takstplaner er volumenet af sådan trafik meget dyrt for en abonnent.

Sådan får du vist mms Beeline via Internettet
Sådan får du vist mms Beeline via Internettet

Er det nødvendigt

  • Beeline officielle hjemmeside;
  • dit mobiltelefonnummer.

Instruktioner

Trin 1

I sådanne tilfælde er det mere rentabelt at modtage MMS via mobiloperatørens webservice (hvis tilgængelig). Også mobiltelefoner med en ukonfigureret MMS-konto og telefoner, der ikke understøtter MMS, modtager en SMS-besked i stedet for meddelelsens brødtekst, hvor operatøren beder om at følge linket fra computeren eller gennem telefonens browser for at se den indgående MMS.

Trin 2

Beeline-selskabets MMS-portal tillader både visning af indgående MMS via Internettet og afsendelse af MMS fra en computer til en anden abonnents telefon og helt gratis. MMS-portalen "Beeline" er placeret på: https://mms.beeline.ru. For at indtaste din MMS via webstedet skal du binde dit mobilnummer til webstedet og modtage en individuel adgangskode. For at gøre dette skal du følge linket "Registrering", indtaste dit telefonnummer i ti-cifret format og bekræfte captcha-koden

Trin 3

Inden for få minutter modtager du en SMS, der indeholder adgangskoden til indtastning af MMS-portalen til din mobiltelefon. Derefter vender du tilbage til hovedsiden og indtaster dit telefonnummer og adgangskode i de relevante felter, hvorefter du føres til "Personlig konto", hvor du kan se indgående og udgående MMS samt komponere en ny besked.

Anbefalede: