Sådan Laver Du Dit Spil Gratis

Indholdsfortegnelse:

Sådan Laver Du Dit Spil Gratis
Sådan Laver Du Dit Spil Gratis

Video: Sådan Laver Du Dit Spil Gratis

Video: Sådan Laver Du Dit Spil Gratis
Video: sådan laver du dit eget spil meg GameMaker 2024, Kan
Anonim

Hvis du er glad for computerspil, og nu vil du ikke kun engagere dig i spil, men også i kreativitet - lav dit eget spil. Med en vis programmeringskendskab kan du ganske realistisk gøre dette alene. Lad os se på, hvordan du kan lave dit eget 3D-spil.

Sådan laver du dit spil gratis
Sådan laver du dit spil gratis

Er det nødvendigt

For at lave dit gratis 3D-spil har du kun brug for din fantasi og helst en gruppe venner, der også elsker computerspil

Instruktioner

Trin 1

Beslut i hvilken genre du vil lave dit spil. Udforsk de vigtigste spilgenrer. Blandt skydespil, strategier i realtid, actionfilm, arkader, eventyr, simuleringer, løb, vælg en genre til din forfatters 3D-spil.

Trin 2

Skriv et script. For et 3D-spil består det af flere dele. Konceptdokument - i denne del beskriver den tekniske side, hovedsystemet i spillet og dets vigtigste fordele. Design - visuelt billede, spilmenu, grafik. Scenario - i det beskriver essensen af spillet, dets plot i detaljer …

Trin 3

Vurder vanskeligheden ved at oprette et spil. Dette er nødvendigt for at afgøre, hvilken "motor" spillet fungerer. Hvis dette spil er det første på din liste over forfatterskab, og der ikke er mange helte i det - brug Creator. Hvis du er en avanceret programmør? Brug NeoAxis Engine, den er velegnet til spil af enhver genre og sværhedsgrad.

Trin 4

Lad os forestille os, at du har valgt NeoAxis-motoren. Download det og installer det på din pc. Derefter har du brug for spilressourcer - modeller, teksturer og lyde.

Trin 5

Den sidste fase er kommet. Hvis du er programmør, er du færdig med at opbygge spillet selv. Hvis du ikke har mulighed for at bruge programmering, skal du kontakte en af dine programmerervenner. Med et veldesignet scenario bliver det ikke svært at afslutte spillet.

Anbefalede: