Sådan Tilpasser Du Kontrolelementer I NFS The Run

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilpasser Du Kontrolelementer I NFS The Run
Sådan Tilpasser Du Kontrolelementer I NFS The Run

Video: Sådan Tilpasser Du Kontrolelementer I NFS The Run

Video: Sådan Tilpasser Du Kontrolelementer I NFS The Run
Video: СТРИМ! NFS: THE RUN - ПРОЙДЕМ ИГРУ ЗА ОДИН СТРИМ?! 2024, April
Anonim

Klar grafik og et spændende plot af et computerspil kan falme i baggrunden, hvis spilkontrollerne ikke er fuldt konfigureret. Glæden ved spilprocessen går tabt, og som et resultat foretrækker brugeren et andet spil. Dette kan undgås ved manuel justering af kontrolparametrene.

NFS-kørsel
NFS-kørsel

Need for Speed: The Run er en del af NFS racing lineup. Inden du begiver dig ud på rejse af eventyr og dyre biler, skal du lære at håndtere netop disse maskiner. Det er ikke overraskende, for 90% af al spilletid bruger du på at køre dyre sportsvogne. Og den ubelejlige indstilling af kontroller på tastaturet eller gamepad kan ødelægge oplevelsen af spillet, selv med den sejeste historie.

Kontrolopsætning

For at ændre indstillingerne skal du logge ind i spillet. Efter at have set introduktionsvideoen vises hovedmenuen foran dig, hvor du skal vælge "Gameplay" og derefter "Control". I denne menu bliver du bedt om at vælge en enhed, som du skal spille med (keyboard / joystick). Under spillet (i pausemenuen) kan indstillingerne ikke ændres.

Elementer som "acceleration", "kameraskift", "bremsning", "håndbremse", "nitro", "opskift" osv. Vil blive præsenteret nedenfor. Du kan ændre alle disse parametre og derved gøre grænsefladen det mest bekvemme og forståelige for dig selv. For at gøre dette skal du venstreklikke en gang på den ønskede parameter og derefter klikke på den knap, du vil tildele den samme parameter til.

Kontroller problemer

Mange spillere, efter at have afsluttet personaliseringsprocessen, står over for følgende problem: de kontrolindstillinger, der blev indstillet før start af spillet, efter at have genstartet det, bliver standard af sig selv. Med andre ord gemmes ingen brugerdefinerede kontrolindstillinger.

Desværre kan dette problem ikke løses fuldstændigt. En mulighed er at ændre indstillingerne før hver spilindlæsning.

Løsning på problemet

En almindelig årsag til ikke at gemme indstillinger er stien til gemningsfilen skrevet på kyrillisk. Gem filer til de fleste spil findes i mappen Mine dokumenter. Mappestien ser som standard ud: "C: / Documents and Settings / username / My Documents". For at tildele en anden mappe til mappen til lagring af filer skal du ændre destinationsmappen. For at gøre dette skal du vælge fanen "Destinationsmappe" i egenskaberne til mappen "Mine dokumenter". I feltet "Mappe" skal du indtaste stien til dens nye placering og klikke på "OK". Sørg for, at stien til den nye mappe og dens navn er skrevet med latinske bogstaver.

For at gendanne de ændrede parametre til deres standardindstillinger skal du gå til egenskaberne for mappen "Mine dokumenter", klikke på knappen "Standard" og derefter "OK". Hvis du vil flytte dokumenter, skal du klikke på "Ja" i den dialogboks, der vises, ellers - "Nej".

Anbefalede: