Sådan åbnes En Netværksport

Indholdsfortegnelse:

Sådan åbnes En Netværksport
Sådan åbnes En Netværksport

Video: Sådan åbnes En Netværksport

Video: Sådan åbnes En Netværksport
Video: How to Open Ports or Close Ports on Windows PC and Router 2024, Kan
Anonim

Åbning og korrekt konfiguration af porte giver dig mulighed for at opnå høj internethastighed for denne internetkanal. Den korrekte indstillede portværdi er en nøgleparameter, når data downloades gennem et bestemt program. Den ønskede port kan åbnes ved hjælp af standard Windows-firewall eller gennem konsollen.

Sådan åbnes en netværksport
Sådan åbnes en netværksport

Instruktioner

Trin 1

Åbn det program, hvorigennem du downloader filer eller surfer på Internettet, gå til dets indstillinger. Find portværdien i netværksindstillingerne, og skift den til enhver anden. Vælg gateways med en numerisk værdi på mere end 40.000, fordi resten ofte lukkes af en internetudbyder. Nogle programmer (f.eks. UTorrent) har en knap til automatisk at generere en port eller en tilfældig værdi.

Trin 2

Gem de ændringer, der er foretaget i programmet, og gå til Windows Kontrolpanel. For at gøre dette skal du åbne menuen "Start" - "Kontrolpanel". I vinduet, der vises, skal du vælge "System og sikkerhed" - "Windows Firewall".

Trin 3

Klik på linket "Yderligere parametre" i venstre del af vinduet, der vises. På den nye skærm skal du vælge "Indgående regler" - "Til havn". Indtast det portnummer, der blev angivet i det program, du bruger, og klik på "Næste". Vælg linjen "Tillad forbindelse".

Trin 4

Windows Firewall giver dig også mulighed for at tillade alle forbindelser til et bestemt værktøj. For at gøre dette skal du i vinduet "Regler for indgående forbindelse" angive "Til programmet" Indtast stien til programmets eksekverbare fil, og angiv de relevante parametre i firewallindstillingsvinduet.

Trin 5

Du kan kontrollere tilgængeligheden af den port, der er angivet i programmet ved hjælp af specielle internetressourcer eller kommandolinjen. Gå til Start-menuen og skriv cmd i programsøgningslinjen. Vælg det allerførste søgeresultat.

Trin 6

Indtast kommandoen netstat -a -n -o. Denne anmodning viser en liste over åbne og aktuelt anvendte porte og aktive forbindelser. Portnummeret vises efter kolon i IP-adressen. Hvis porten er åben og operationel, vises den i konsolvinduet.

Anbefalede: