Sådan Gendannes En Slettet Bruger

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes En Slettet Bruger
Sådan Gendannes En Slettet Bruger

Video: Sådan Gendannes En Slettet Bruger

Video: Sådan Gendannes En Slettet Bruger
Video: Sådan forbedrer du ydeevnen i Windows 10 (Officiel Dell Tech Support) 2024, Kan
Anonim

I nogle situationer kan en bruger i et af de sociale netværk ved et uheld blive slettet fra listen over ønskede kontakter. For at returnere den til din venneliste eller gendanne en mistet kontakt skal du udføre et par enkle trin.

Sådan gendannes en slettet bruger
Sådan gendannes en slettet bruger

Instruktioner

Trin 1

Indsend en anmodning til den bruger, du er interesseret i, om at tilføje ham som en ven. Du føres automatisk til hans abonnenter. Hvis applikationen er bekræftet, skal du bare klikke på kommandoen "Føj til venner". Alle tidligere åbnede brugerdata vil være tilgængelige for dig igen. Takket være abonnementet ved din ven ikke, at han blev fjernet fra vennernes feed (forudsat at han ikke var online i øjeblikket).

Trin 2

For at gendanne kontakten med en bruger i ICQ-programmet skal du indsende en anmodning om godkendelse på netværket og om tilladelse til at føje brugernavnet til din kontaktliste. For at gøre dette skal du finde en person efter ICQ-nummer eller andre data og invitere ham til at være venner. Når du tilføjer en kontakt, opstår tovejs autorisation: brugeren giver tilladelse til at tilføje sig selv som en ven, og han selv føjer samtalepartneren til vennernes feed.

Trin 3

Indtast dataene fra den utilsigtede slettede bruger i hukommelsen i din e-mail-boks (se i korrespondancehistorikken). Det er nok at skrive e-mail-adressen eller navnet på samtalepartneren. Bekræft oprettelsen af en ny kontakt ved at klikke på knappen "OK".

Trin 4

Hvis du ved et uheld slettede alle kontakter, er der et antal specifikke trin til gendannelse. Indlæs det globale katalog, og udfør en systemgendannelse fra et arkiv, der indeholder slettede brugere. Sluk for netværkskortet, og genstart biblioteket normalt.

Trin 5

Opret indholdet af operativsystemets hukommelse, så det inkluderer brugernavne, der adskiller sig fra hinanden. Gør dette med kommandoen ldifde, som giver dig mulighed for at indtaste brugergrupper fra andre og aktuelle domæner. Brug groupadd-programmet til at generere filer af denne type.

Trin 6

Start controlleren i det eksterne domæne, genstart den normalt. Som et resultat af disse handlinger gendannes brugermappen.

Anbefalede: