Sådan Finder Du Folk På Siden

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du Folk På Siden
Sådan Finder Du Folk På Siden

Video: Sådan Finder Du Folk På Siden

Video: Sådan Finder Du Folk På Siden
Video: 5. november, fortæl skat, der vil snart være mange penge. Jakob den profitables dag 2024, Kan
Anonim

Over 110 millioner mennesker er registreret på Vkontakte-webstedet. Det er ikke overraskende, at hver bruger mindst en gang havde problemet med at finde en velkendt person blandt et så stort publikum. Hvordan ser man efter en person på Vkontakte?

Sådan finder du folk på siden
Sådan finder du folk på siden

Instruktioner

Trin 1

Gå til Vkontakte-webstedet. For at gøre dette skal du indtaste www.vkontakte.ru i adresselinjen i din internetbrowser uden tilbud. Du føres til hjemmesiden for webstedet.

Trin 2

Autorisationsblokken findes på venstre side af hovedsiden. Hvis du allerede er registreret på siden, skal du indtaste dine loginoplysninger: e-mail og adgangskode. Hvis du endnu ikke har din konto, skal du først gennemgå registreringsprocessen og først derefter gå til din side.

Trin 3

Når du er logget ind, finder du dig selv på din side. Webstedsmenuen er placeret øverst til højre. Den indeholder emner som People, Communities, Games, Music, Help og Log Out. Vælg "People" for at finde en person på Vkontakte.

Trin 4

Indtast dit for- og efternavn i søgefeltet, og tryk på Enter. Hvis systemet returnerede for mange resultater, skal de filtreres. På højre side af siden er der en kolonne, hvor yderligere oplysninger er angivet.

Trin 5

Vælg region og bopælssted for den person, du leder efter. Angiv den skole og det institut, han dimitterede fra. Indtast deres alder (hvis du ikke kender alderen, skal du indtaste et omtrentligt søgeinterval, f.eks. "25 til 30 år"). Angiv dit køn. Vælg din civilstand.

Trin 6

Derudover kan du angive en persons tro, dette inkluderer hans religiøse, politiske synspunkter, det vigtigste i livet, hos mennesker, holdning til alkohol og rygning. Du kan vælge de steder, som denne person åbenbart har været på. Hvis du kender arbejdsstederne og militærtjenesten, kan du også angive dem i søgeparametrene.

Anbefalede: