Hvordan Man Laver En Dobbelt Avatar

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Dobbelt Avatar
Hvordan Man Laver En Dobbelt Avatar

Video: Hvordan Man Laver En Dobbelt Avatar

Video: Hvordan Man Laver En Dobbelt Avatar
Video: (2020 ЛЮБОЕ УСТРОЙСТВО) НА ROBLOX MOBILE КАК НОСИТЬ НЕСКОЛЬКО ВОЛОС И НЕСКОЛЬКИХ АКСЕССУАРОВ! ЛЕГКО + БЕСПЛАТНО 2024, Kan
Anonim

For at oprette en dobbelt avatar skal brugeren være i stand til at bruge grafikeditoren Adobe Photoshop. Selv hvis du ikke har færdighederne til at arbejde med dette program, kan du oprette den avatar, du har brug for, takket være den enkle og intuitive editorgrænseflade.

Hvordan man laver en dobbelt avatar
Hvordan man laver en dobbelt avatar

Nødvendig

Computer, Adobe Photoshop-program

Instruktioner

Trin 1

I den indledende fase skal du indlæse to billeder i Photoshop, som senere kombineres til et. For at gøre dette skal du starte Adobe Photoshop-programmet på din computer og vente på det øjeblik, hvor redaktøren er klar til at arbejde. Dernæst skal du klikke på menuen "File" (øverste vandrette panel) og vælge "Open" -funktionen i den. Brug download-vinduet til at finde de ønskede billeder og indlæse dem i editoren.

Trin 2

Nu skal du give de uploadede billeder samme størrelse i bredden. For at gøre dette skal du først klikke på et billede. Åbn afsnittet "Billede" i det øverste vandrette panel. Vælg "Billedstørrelse" på rullelisten med funktioner. Et vindue åbnes, hvor du kan indstille de ønskede parametre. Før du ændrer størrelsen på billedet, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for "Vedligehold billedformat". Skift billedets bredde, og klik på OK. Du skal gøre det samme med det andet billede.

Trin 3

Nu skal du kombinere de to billeder i et. Lad os sige, at du fik et billede 150x200, og det andet 150x280. Du skal oprette et enkelt felt til dem. Åbn sektionen "Menu" i det øverste vandrette panel, og klik på "Opret" -funktionen i den. Her skal du indstille størrelsen på det oprettede felt. Dens bredde skal være 150 pixels. For at indstille den korrekte højde skal du tilføje denne værdi til det første og det andet billede. I vores tilfælde vil det være 480 pixels (200 + 280). Således vil proportionerne af den oprettede boks se sådan ud: bredde - 150 px, højde - 480 pixel.

Trin 4

Klik først på det første billede, og træk det til det oprettede felt. Følg derefter de samme trin med det andet billede. Gem billedet i JPEG-format med maksimal kvalitet (File - Save As). Den dobbelte avatar er klar.

Anbefalede: