Sådan ændres Skrifttypen På Internettet

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres Skrifttypen På Internettet
Sådan ændres Skrifttypen På Internettet

Video: Sådan ændres Skrifttypen På Internettet

Video: Sådan ændres Skrifttypen På Internettet
Video: How To Change The Font Size In A Web Browser 2024, Kan
Anonim

Hver bruger har en anden ide om, hvad en skrifttype skal være for at gøre det let at læse. På Internettet vises hver side i overensstemmelse med hvilke indstillinger der er valgt af administratoren. I nogle tilfælde kan brugeren dog ændre skrifttypen.

Sådan ændres skrifttypen på Internettet
Sådan ændres skrifttypen på Internettet

Instruktioner

Trin 1

For at vælge en ny skrifttypestil, størrelse og farve i Mozilla Firefox-browseren skal du starte den og vælge punktet "Valgmuligheder" i menuen "Funktioner". Et nyt vindue åbnes. Gå til fanen "Indhold" i den. I gruppen "Skrifttyper og farver" skal du indstille de værdier, du har brug for, og klikke på OK for at de valgte indstillinger skal træde i kraft.

Trin 2

I Internet Explorer skal du vælge "Internetindstillinger" i menuen "Værktøjer". Gå til fanen "Generelt" i et nyt vindue og find gruppen "Vis". Klik på knappen "Skrifttyper", et yderligere vindue åbnes, hvor du kan vælge skrifttypestil. Indstil de ønskede værdier, og anvend de nye indstillinger. Følg analogien i andre browsere.

Trin 3

For dem med synsproblemer kan teksten på internetsider virke for lille. I dette tilfælde kan du øge skalaen på siderne, så vil skrifttypen på dem også øges. For at gøre dette skal du trykke på Ctrl-tasten og rulle på mushjulet. Hver gang du ruller op, øges skalaen, og når du ruller ned, falder den tilsvarende.

Trin 4

Hvis du vil tilpasse din besked på webstedet ved at anvende forskellige effekter på skrifttypen, skal du kigge efter formateringsindstillinger i svarformularen. Hvis du ikke kan finde dem i feltet "Hurtigt svar", skal du bruge den udvidede form. Vælg teksten, den skrifttype, som du vil ændre, og anvend de effekter og stilarter, du har brug for, ved hjælp af de specielle knapper og felter.

Trin 5

Du kan også anvende forskellige effekter på skrifttypen ved at skrive tags "manuelt". Husk, at der skal være to tags for hver effekt: en åbning og en afslutningskode. Oftest brugt: kursiv - , fed - , understregning - [u] [/u], gennemstreget tekst - [s] [/s]. Din tekst skal placeres mellem de åbne og lukke tags.

Anbefalede: