Sådan Installeres Graffiti

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Graffiti
Sådan Installeres Graffiti

Video: Sådan Installeres Graffiti

Video: Sådan Installeres Graffiti
Video: ONE DAY IN MOSCOW. Graffiti with PASHOK. ПАШОК. 2024, Kan
Anonim

Graffiti på VKontakte sociale netværk giver brugeren mulighed for at installere på væggen eller sende et billede i stedet for en tekstbesked. Det er muligt som en uafhængig oprettelse af grafiske filer og brugen af specialiserede applikationer, der giver større funktionalitet for den valgte mulighed.

Sådan installeres graffiti
Sådan installeres graffiti

Instruktioner

Trin 1

Udnyt muligheden for at oprette din egen individuelle graffiti leveret af den indbyggede funktion af det sociale netværk "VKontakte": angiv adressaten til meddelelsen og åbn menuen "Vedhæft" på højre side af afsendelsesvinduet. Indtast den ønskede tekst eller det ønskede billede i grafikeditorens åbnede vindue, og klik på knappen "Send". Ved at klikke på den resulterende graffiti kan adressaten forstørre den.

Trin 2

Download og installer det specialiserede Avastep-program, der distribueres frit på internettet på din computer. Log ind på din VKontakte-konto på standardmåden, og start den downloadede applikation. Vent til listen over venner defineres, og vælg den ønskede adressat. Klik på venstre museknap på det ønskede billede, og brug knappen "Download". Indtast disse links til siden for en bruger, der ikke tilhører kategorien "venner" i det tilsvarende felt for at sende graffiti, men glem ikke, at brugerens skjulte væg ikke tillader afsendelse. Angiv den gruppe, der skal tilføje graffiti på listen, og brug knappen "Download". Indtast din adgangskode i den dialogboks, der åbnes.

Trin 3

Vælg den dedikerede Vitrite-app for at oprette mere komplekse graffiti-billeder. Download appen og installer den på din computer. Find ikonet for det installerede program i bakken, og start det. Tryk samtidigt på funktionstasterne Ctrl + Shift, og angiv den ønskede grad af gennemsigtighed ved hjælp af taltasterne. Dette gør meddelelsesboksen gennemsigtig og giver dig mulighed for manuelt at overføre det valgte billede, hvilket skaber effekten af en frihåndstegning.

Trin 4

Brug et mere sofistikeret program med avanceret graffiti-oprettelsesfunktionalitet - VKPaint - der giver dig mulighed for at redigere det valgte billede.

Anbefalede: