Sådan "VKontakte" Slettes Alle Venner På én Gang

Indholdsfortegnelse:

Sådan "VKontakte" Slettes Alle Venner På én Gang
Sådan "VKontakte" Slettes Alle Venner På én Gang

Video: Sådan "VKontakte" Slettes Alle Venner På én Gang

Video: Sådan
Video: 📣 Димаш Кудайберген Истории сценических костюмов. Кто знает больше ✯SUB✯ 2024, Kan
Anonim

Sociale netværk åbner store muligheder for brugeren, men de pålægger også ansvar for de begåede handlinger. Med et par klik med musen kan du “kramme” mange venner, men senere er det let at omvende sig fra det, du har gjort. Og det er ikke så let at rette op på situationen.

Der er aldrig mange venner
Der er aldrig mange venner

På Internettet gøres meget enten meget let og hurtigt eller meget vanskeligt og langsomt. Halve foranstaltninger forekommer også, men normalt ikke når du har brug for at rette op på situationen så hurtigt som muligt. Dette er især tydeligt i arbejdet med sociale netværk. Aftens "vennersøgning" slutter ofte med global global "udrensning" om morgenen.

Usikker måde

Det er velkendt, at yderligere programmer, som brugere downloader for at forbedre funktionaliteten af VKontakte, er fyldt med mange farer. Fra vira, der stjæler dine logins og adgangskoder, til reklamespam, der spreder sig på netværket. Men hvis du er villig til at tage risikoen og få en hurtig løsning på "venlige problemer", er der en vej ud.

Et lille program VkBot er designet netop til "generel rengøring" af venner. Du skal downloade det, installere det og logge ind med dit brugernavn og din adgangskode. Dernæst skal du klikke på knappen "Profil" i den, derefter "Venner" og finde linket "Fjern alle venner". Et klik med musen løser problemet.

Programmet har rige muligheder. Du kan slette alle venner, vælge bestemte kriterier, fjerne en sendt anmodning, importere venner fra en fil, eksportere en liste over andre folks venner eller blot give besked, når din ven er vist på et socialt netværk.

Også den såkaldte scripting-mulighed hører til de usikre metoder. Vælg "Mine venner", kopier et specielt script til adresselinjen. Det er gjort!

Hvis du nu er heldig nok til ikke at få en virus, kan du igen "ven" alle.

Sikker måde

Hvis du ikke overvejer det klassiske tilfælde med det konstante valg af en ven, ved at klikke på "Fjern fra venner" og så videre, så er der en, siger, ekstrem måde, når alle problemer med "vennelisten" løses en gang og for alle.

For at gøre dette skal du bare slette din egen side. Der er ingen beretning om VKontakte - ikke noget problem, hvis du omformulerer et velkendt ordsprog. Du frigør straks meget tid til mere nyttige, interessante og korrekte ting i den virkelige verden. Og vejen er ikke komisk, som det kan synes. Dette er præcis, hvad mange brugere gør, øjeblikkeligt løser alle deres problemer.

Anbefalede: