Sådan Udbetaler Du Internettet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udbetaler Du Internettet
Sådan Udbetaler Du Internettet

Video: Sådan Udbetaler Du Internettet

Video: Sådan Udbetaler Du Internettet
Video: Sådan er ALLE krimiserier! 2024, Kan
Anonim

Internettet giver os mulighed for ikke kun at sprede vores fritid med spil, se videoer eller chatte. For mange er Internettet en arbejdsplads. De virtuelle penge, der tjenes eksternt, kan også bruges virtuelt, for eksempel til at købe i onlinebutikker. Og hvis du vil betale med disse penge i det virkelige liv, kan du udbetale den elektroniske valuta.

Sådan udbetaler du Internettet
Sådan udbetaler du Internettet

Nødvendig

  • Din eksisterende internet tegnebog (Webmoney, YandexMoney);
  • adgang til Internettet;
  • bankoplysninger (afhængigt af tilbagetrækningsmetoden)
  • dine pasoplysninger.

Instruktioner

Trin 1

Både i Yandex. Money-systemet og i Webmoney er det muligt at trække midler til en bankkonto. For at gøre dette skal du klikke på udbetalingslinket på hovedsiden i Yandex. Money-systemet, når du er gået til udbetalingssiden, skal du klikke på Udtag til en konto i en russisk bank. Derefter skal du vælge kontotype (bank) og indtaste de nødvendige data på de relevante sider (beløb, bankoplysninger osv.). Når alle felter er udfyldt, skal du klikke på knappen "Overfør penge" nederst på siden. For at gøre det lettere for brugerne er der på udtrækningssiden skabeloner til udbetaling via almindelige bankers konti (Sberbank, Transcreditbank og andre).

Trin 2

Når du har logget ind på en bekvem måde for dig i Webmoney-systemet, skal du i punktet "Menu" vælge "Tegnebøger", derefter "Overfør WM" og derefter "Til banken …" Efter to overgange gennem siderne i en sikker forbindelse, føres du til Webmoney Banking-siden. I menuen til venstre på siden, i sektionen "R-tegnebøger", skal du vælge punktet "Tilbagetrækning". Dernæst udfylder vi formularen i fem trin: indtast detaljerne, indtast overførselsbeløbet, bekræft aftalen om forhandlertjenester med LLC "Garantibureau" og bekræft alle de indtastede oplysninger. Efter overførsel af midler kan du blot trække dem tilbage fra din konto.

Trin 3

I begge systemer er det også muligt at modtage penge kontant, selvom der ikke er konti og kort i banker. I Yandex. Money-systemet skal du klikke på linket Tilbagetrækning og derefter klikke på linket Få kontanter gennem kontakt. Dernæst udfyld felterne "Land", "Region", "By" efter hinanden. Rullegardinmenuen "Kontakt systemelement" viser automatisk en liste over tilgængelige kontaktsystemelementer i din by. Du skal bare vælge den mest bekvemme samt angive dine initialer. Posterne "Modtag kontant gennem Migom" og "Modtag kontant gennem NSCO" RIB "udfyldes på en lignende måde.

Trin 4

I Webmoney-systemet kan du også hæve penge via postordre (link: https://www.guarantee.ru/services/users/postperevod). Og bestil også modtagelse af penge kontant på Contact, Migom, UniStream, Anelik og andre point (link: https://perevod.webmoney.ru/). Alle instruktioner udføres trin for trin, grænsefladen er gennemsigtig og vil ikke forårsage vanskeligheder.

Anbefalede: